Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taşınacağım.
Pandeminin sevdiğim yanı ıssızlık, daha berrak duyulan kuş ve böcek sesleri.
Özleyeceğim burayı; ormanlık bir alanda tenha sayılacak bir yerdi. Taşınacagim yer denize yakın.
Gece,ıssızlık,deniz.
Muhteşem değil mi?

Ya benim en çok zorlandığım maskeyi takınca gözlüklerin buğulanması. Lens takıncada gözlerim kuruyor. Zor durumdayım. Yolda giderken kimseyi kesmiyorum artık xd
Ben gözlükleri maskenin üzerine gelecek sekilde takiyorum.
O zaman buharlanmio.Kehkeh.

Ben gözlükleri maskenin üzerine gelecek sekilde takiyorum.
O zaman buharlanmio.Kehkeh.
ben uzağı göremiyorum ama senin dediğin gibi yapınca yaşlı amcalar gibi kafamı geriye yatırıp bakmam gerekiyor xd araba camları için buğu önleyici sprey alıp onu deniycem

Rüyamda bana asi yapmak istiyorlar.Nasil kaciyorum anlatamam.Öyle kacarken..bir oda gibi bi yere giriyorum.Ay bir de ne göreyim..
Herkes cibildah ..toplama kamplarinda insanlari gaz odasina sokmadan evel soyarlardi o gibi..o oda icinde bi panik bi cigliklar..ne alaka modern bir hastahanede böyle bir durum diye düsünüyorum..hastahaneye neden gitmisim bilmiyorum..rüya iste.
Bunlar soyumuzu kurutacak baska aciklamasi olamaz diyorum.

Arka bellek cöp ya.

W hanimcim da gülmüs.

Bizde yasak var biliyorsun ve günde üç saat zamanları var ayrıca hafta sonu hiç çıkamıyorlar fakat o üç saatte evde durmadıkları için aşı olayına ikisi de sıcak bakıyor. Aile dostu olduğumuz birkaç doktordan da görüş aldık ve onlar da olumlu konuşunca akıllarına yattı.
Burada da 80 yasindan üstü insanlara öncelik veriyorlar asi konusunda.Yoksa sira bekliyorsun.Risk grubuna girenler ikinci sirada.Yaslilar yurtlarinda calisan personel vb.
Asilari gelistiren firmalar asi yeristiremiyor AB ye.
Biraz sknti var.
Nufusun ,üzde yetmisi asilanmasi gerekiyomus pandeminin yok olabilmesi icin.
Ne bileyim ya.Biraz zamN alacak gibi.
Yazilim uzmani Gates yine ilginc bi cikis yapti.
Birdahaki pandemide daha hazirkikli olmamiz lazim dedi.Onun alani mi bu ya?Bilmiom valla.
Bu pandemiden sonra yine bir seyler gelecek gibi.
Asi da virusa yakalanmiyagina karsi bir garanti veremiyormusmus.
Sonra tanidiklardan iki kisinin annesi ve babasi coronodan vefat etmis.
Bir yandan kisitlamalar..bir yandan panikletme.Sanki insanlar umurlarinda.
Öyle olsa ekvatorun hüney tarafina düsen insanlara yardim etmeleri lazim.

Isvec bu dünyaya ait degil mi?
Lockdown hak getire.
Insanlarin hür iradesine birakilmis.

Ah Merkel anamiz.
Parlament ile konusmadan yine ilginc ilginc kararlar verdi.
Föderalizme güveniyormuş.Yine karman corman ortalik.Ama yeter ki 1 martda kuaförler acilsin.En cok ihtiyac duydugumuz sey saclarimizin mükemmeligi.
Esnaf kapali kalacak.Hergün 700 milyon euro kayip var.
Anlayamiyorum.

Bizim cok sevgili saglik bakanimiz Jens Spahn cok övdügü demokratik köklere balta vuruyor.

Aldigi gayri menkullarinin bir saticisi da, bir ilac firmanin menejeriymis.(ve dostu!)
Ilac firmasi!
Ne bilim ya.O asiyi kendi götüne sk.

Bu haberi cikaran gazeticeleri arastirip analarini belleyecekmis.
Yani argoca konusuyorum.Anladiniz siz.

3 ay icinde neler degistigini sorsam, hicbir sey.
Haftaya testsiz, asi belgesiz kusana kadar alisveris imkani, 250 kisiye varan konser vb etkinlikler imkani ama maske sartiyla gerceklesebilecek.
Bugüne kadar Almanya'da insanlarin yüzde 41i ilk dozunu almis yüzde 18 i ise komple asilanmistir.Yaklasik 6 ay asiri kisitlanmalarda debelenirken, vardigimiz nokta bu.
Normal grib ölümün hemen hemen nerdeyse tamamen ortadan kalkmis olmasi da cabasi.
Maskeden tamamen kurtulabilmemiz ise toplumum yüzde 70 i asilanmasi gerekirmis.

Zaten 17 aydir ebemiz bellendi..normale dönsek ne dönmesek ne?

Plandeminin beni getirdigi nokta,anarsistin önde gideni olacagimdir.

Mcdonalds yiyecegi ile asiya davet edilen bir gezegende yasiyorum.
Paradoksun böylesine hic rastlamamistim.

"If we had invested more time and money in the treatment of anxiety disorders within the last decades, all of this would not have happened."

Says, Dr.Simon says...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri