Cornetto

Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Hepimiz Cornetto'nun çok lezzetli bir dondurma olduğunu düşünürüz ama Cornetto aslında aynı zamanda güzel ve eşsiz bir aşk hikayesi.

Nepalli bir dondurma üreticisi olan Spica yoğun tadı ve damakta bıraktığı muhteşem lezzeti nedeniyle dondurmaya büyük bir tutkuyla bağlıydı. Bu kadar tutkuyla üretilen ne olursa olsun, sonuç "Mükemmel" olur!

Bir gün Spica bu dondurma tutkusunu herkesle paylaşmak için güzel bir fikir buldu. Külahın içini çikolata sosuyla kaplayacaktı ki külah lezziz dondurmayla dolduğunda bile yumuşamayacak, hep çıtır çıtır kalacaktı. İşte bu fikir sayesinde "Cornetto" doğdu!

Bu aşk hikayesi sayesinde istediğimiz her an Cornetto zevkini dünyanın dört bir yanında yaşayabiliyoruz ve yine bu aşk hikayesi sayesinde Cornetto dünyanın en çok sevilen dondurması!

Keyfi yolunda, aşkı sonunda.​

Sevilen bir dondurma, klipte de kullanılan reklam da, gerçekten güzel kurgulanmış.

kaç para aldın diye düşündüren.

Yeniden yandı tüm ışıklar
yeniden nasıl parlıyor aşk gözlerinden
içimi eritiyor şimdiden :p

Dondurmadan çok külah yiyormuş tadı veren dondurmamsı şey..

reklamlar tarafından "çift dondurması bu, büyüğünü kız küçüğünü erkek yiyor ehehehe" diye empoze edilmeye çalışılmasa da türk halkı için "bi dondurma alıyon diğeri bedava lan ahuhauhau" dondurmasıdır.

*Disc'teki çikolatanın tadına bayılıyorum

sübliminal yaa yalının son klibinde çocuk tatlı sonu verdi kız da kendini kaptırdı valla

ama yine de seviyoruz işte napalım :(

Yazın yemeyi en çok sevdiğim dondurma çeşidi + Reklamlarına bayılıyorum.

Yalının klibinden alınınan son reklamını sevdim :o
in love frambuazlısı baska bi ask :o

Cornetto Disk Vanilya Karamel :rolleyes:
Ah canım çekti sabah sabah ya :p

Antep fıstıklı.
Kulah in sonunda ki çikolata + yalın in son klibi

Italyan asillidir kendisi. Pek severim uzerindeki findik tanelerine bayilirim. Mutluluk iksiri gibi birsey

Aşkımla erir misin? Sonra o eriyen yerlerine dil atsam ayıp olur mu? gibi 1 sloganı vardı bu dondurmanın.

S A K I N C A L I .

Geri