Çorapla mı yoksa çıplak ayakla mı uyuyorsunuz?

• Kullanıcı Zeytin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 72 gün önce görüldü
İki türlü insan bulunur. Kimileri yatağa çorapla girmeyi tercih ederler, kimileri ise çorap giymeye asla tahammül edemezler. Her iki durumda da bunun alışkanlık olduğu düşünülür. Ancak bu durumun sadece alışkanlıktan ibaret olmadığını hatırlatarak konuya bir açıklık getirmek istedik. İşte çorapla veya çorapsız uyumak istemenin nedenleri…

5d89f05fae298b1efc4160bc

Çorapla uyuyanlar
Sürekli çoraplauyumak istiyorsanız bu durum büyük ihtimalle metabolizmanızla alakalıdır. Metabolizması hızlı çalışan kişiler genellikle kendilerini terli ve sıcaklamış hissederler. Aynı zamanda çorapla uyumanız soğuk havaya karşı duyarlı olmanız ve deri kalınlığınız ile alakalı da bir durum olabilir.

5d89f063ae298b1efb2cc2b1

Ayaklarında çoraplarla uyuma ihtiyacı duyan insanlar, genelde korunma arayışı içerisindedirler. Siz de bu insanlardansanız, muhtemelen sıcak yerlerden hoşlanıyor ve derin ve samimi ilişkiler kurmak istiyorsunuz.

5d89f05fae298b1e7f356341

Çıplak ayakla uyuyanlar
Çorapla uyuma düşüncesine tahammül edemiyor, geceleri ayaklarınızın bir şeyle sarılı olma fikriyle bile rahatsız oluyorsanız, ya metabolizmanız hızlı ve kan dolaşımınız güçlü ya da deriniz kalındır. Isıyı korumaya ve üretmeye biyolojik bir yatkınlığınız var; dolayısıyla ayaklarınızı örtme ihtiyacı duymuyorsunuz.

5d89f05f66a97cc75f9b7d50

Fakat bu, yalnızca fiziksel bir durum değil. Soğuğa hassas olmamak, insanlarla etkileşime geçme yöntemlerinizle de ilişkili. Yalınayak uyuyorsanız eğer, muhtemelen oldukça bağımsız bir insansınız. Kişisel alanınıza çok değer veriyorsunuz ve yalnızca etkileşime girmek istediğiniz zaman insanlarla temasa geçiyorsunuz. İlişki içerisinde, korumacı bir rol üstlenmeye meyillisiniz; dürüst ve samimi ve bazen de mücadelecisiniz. Ama sizin için değerli insanlarla nasıl ilgileneceğinizi iyi biliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Kışın çorapla, yazın çıplak uyurum.

Kışın bazen çarapla uyuduğum olur.

Asla yatamam çorapla yaz kış evde çorap giymem yatakta hiç giymem shsh

çorapla yatan köylüdür.

Bundan dolayı da gurur duyuyorum reis. Kışın odam sımsıcak olmasına rağmen çorapsız uyuyamam. Bunun mantığını çözmüş değilim.

Çorapsız uyuyan şehirli mi oluyor? Bu ne saçma bir mantık ya hu! Sırf dalga geçmeye yazıyorsak bilelim. O zaman durum farklı olur. Vurdumduymazlık konusuna girmeyelim. Yılan gibi sokarım.

Kıl oldum olum sana, yazdım seni.

Oha ne dedi o lafın altında kalacağına git kamyonun altında kal

ben ayaktan üşütünce böbrek sancısı çekiyorum o yüzden kışın çorap giyerim pek hoşnut olmasamda

yüzde doksanınız, yirmisinden sonra doğalgaz, kalorifer, klima görmüş çocukluğunda odur kömür sobası yakıp ısınmaya çalışmış, yorganın altında üst üste iki kat çorap giymiş nesil gelmiş bana burada çorapla uyuyamam diyor. hareketlere bak hareketlere sanki hepsi monarşi düşesi, kontes, markiz, barones, sadrazamın sol kulağı Şüheda hanımefendi öğretmenim, şunların kulaklarını çekin lütfen uslanmayacak bu zilliler.

Son düzenleme:
yüzde doksanınız, yirmisinden sonra doğalgaz, kalorifer, klima görmüş çocukluğunda odur kömür sobası yakıp ısınmaya çalışmış, yorganın altında üst üste iki kat çorap giymiş nesil gelmiş bana burada çorapla uyuyamam diyor. hareketlere bak hareketlere sanki hepsi monarşi düşesi, kontes, markiz, barones, sadrazamın sol kulağı Şüheda hanımefendi öğretmenim, şunların kulaklarını çekin lütfen uslanmayacak bu zilliler.
Eğitimde şiddete yer yok :))

Geri