çorap tek başına kaybolup evrende efsane olur

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
sabah uyandın
çiftin yarısı kayıp
çorap artık bağımsızlık ilan etti
dolapta, çekmecede aranır
ama o kendi efsanesini kurar
tek başına özgürlük
ayaklar üzüntülü, evren gülüyor
artık hiçbir eşleşme eskisi gibi değil

Şu an pilatese geldim ve saatimi bekliyorum. Az önce kabanımı çıkarırken elimi cebime attım ve çıkan şey şu:

IMG_9647.jpeg
Kızımın çorabı cebimden çıktı ve onun oraya nasıl girmiş olabileceğini biraz düşündüm :d tek çoraplar boyut fark etmeksizin her yerdeler… onlar her yerde…

Yani, şimdi @Morsalkım hanım dururken ev işleri üzerine konuşmak bana düşmez ama kaybolan çorap genelde yıkanırken başka bir kıyafetin içine kaçar ya da balkondan komşunun balkonuna, bahçesine falan uçar. Şüphesiz ki çorap, ziyadesiyle gözü dışarda bir kıyafet. Çiftine hiç sadık değil.

Yani, şimdi @Morsalkım hanım dururken ev işleri üzerine konuşmak bana düşmez ama kaybolan çorap genelde yıkanırken başka bir kıyafetin içine kaçar ya da balkondan komşunun balkonuna, bahçesine falan uçar. Şüphesiz ki çorap, ziyadesiyle gözü dışarda bir kıyafet. Çiftine hiç sadık değil.

Bir tane komikli şarkı vardı, bunu bana öğreten senin kaypak enişten miydi, senin hınzır enişten miydi, öyle bir şeydi. Neyse. Çorabı da yoldan çıkaran ayak başparmağıdır. Ayak başparmağının da gözü hep dışardadır. Çorabı da bozar, onu da yoldan çıkarır. O yüzden sık sık çorap değişmek icap eder. Çorabın ayak başparmağıyla münasebeti kısa tutulmalıdır. Fazla yüz göz olurlarsa, o çorap gidicidir.

Genelde de erkeklerin ki kaybolur neden çünki ayaklarından çıkardıkları gibi sağa sola fırlatırlar

Estağfurullah.. Evet katılıyorum çorabın nerden çıkacağı belli olmaz. Bir bakmışsınız tişörtün içinde ya da pantilyonun içinde olur daha da devamı geliştirilebilir. Malesefki balkona düşmemesine imkan yok. Bahçeli evin yukarısında asıldığında, kıyafetler arasında karışıp belli olmadığı için kıyafeti çırparken patt çorap aşağı balkonda.. O yüzden ilkim çorapları çift yapıp asmaktır. Sadık olamayabiliyor yani dediğiniz gibi.

Bir tane komikli şarkı vardı, bunu bana öğreten senin kaypak enişten miydi, senin hınzır enişten miydi, öyle bir şeydi. Neyse. Çorabı da yoldan çıkaran ayak başparmağıdır. Ayak başparmağının da gözü hep dışardadır. Çorabı da bozar, onu da yoldan çıkarır. O yüzden sık sık çorap değişmek icap eder. Çorabın ayak başparmağıyla münasebeti kısa tutulmalıdır. Fazla yüz göz olurlarsa, o çorap gidicidir.
Enişte halay çekiyor..
Bir nevi çoraplarda halay çekiyor mandallı vaziyette hahahha..

Daha önceden de bahsetmiştim bir yorumda, eğer baş edilemez yorgunluğum varsa merhum Jackson gibi ayağımı kaydırır hopp sürterek çıkarırım ve ayaklar o la la özgürüz der haha.. Baş parmak demişken parmaklı çorap giydiğinizi düşünün aha bu kolaylığı az önce bahsettiğimde yakalayamazsınız. en güzeli nenelerimizin hatta analarımızın yaptığı gibi çoklu erkekle yaşıyorsanız kimin çorabı olduğuna dair renkli iplerle belirlemek.

Ne çok çorap dedimm..

Çorap çorap çorapppp, sen giyersin giymezsin hahah.

Eskiden bir merdaneli çamaşır makinem vardı. Her seferinde içinden mutlaka bir şey eksik çıkardı. İzi bile kalmazdı. Bir parçası bile yok. Genelde Çorap olurdu. Sırrını çözemedim hiç bir zaman.

Geri