Çöpü atacak çöp kutusu bulamamak

Konu sahibi son olarak 4521 gün önce görüldü
Çöpleri yere atmayı sevmeyen birinin elindekini çöpü atacak bırakacak yer bulamaması..

Koca Rize devlet hastanesinde çöp kutusu bir lavabolarda varmış ya :p

En sinir olduğum durum. Öyle birşey olduğu zaman çantama koyuyorum.. çöp kutusu bulduğum zaman atıyorum çöpü :)

koltuğun arasına arkasına vs vs.. sıkıştıranları var bidee küçükken halının altına tozu süpüren çizgifilm manyakları onlar işte

İnsanı zorla çöpü yere atmaya teşvik eden durumdur.

Bu gibi durumlarda telaş yapmadan eldeki çöp uygun bir yere fırlatılmalıdır.

Asla yere atmama gibi bir takıntım olduğundan çantama koyarım ben de. Sonra onlar çantamda birikir, çıkarırım odam çöplüğe döner falan. :p

insanların duyarsızlaşmasına neden olan durum o yüzden zaten her yerde çöp var

Ben çantama koyuyorum hatta bazen çantamda unutup eve getiriyorum evdeki çöpe nasipmiş diyip geciyorum :p

Atacak alan bulamadığım için elimde gezdirdiğimi bilirim.

Saklar bulduğum yere atarim

Cebine koy artik napalim

genelde cebime koyarım yada elimde baya gezer benimle bazen cebimde unutup eve getirdiğim olmuştur

çöp kutusuna yerleştirilen bombalar nedeniyle bir dönem bazı şehirlerdeki çöp kutularının güvenlik amacıyla kaldırıldığını hatırlattı bu bana. tabi bu yere çöp atmak için bahane mi? asla!

3 Durak çöp bulmak için elimde çöp ile gezdim sonra çöp kutusu görünce çöpümden ayrılmak istemedim o kadar alıştık birbirimize.

Bulamayınca bi süre elimde taşıyorum hala bulamayınca elde sıkılıp cebe cepten çantaya bi bakmışım iki gün çantada kalmış en sonunda konteynırla buluşmuş unutkan pis olabilirim ama yaşadığım çevreye saygım var en azından. Yere çöp atmayın.p

Bu marketlerden aldigin cantalar olur ya? Bir kac tanesini hep cantamin icinde bulundururum nolur nolmaz. Cop ise, copu ona atarim. Yok marketten alisveris ettiysem, yine kendiminkini kullanirim. Plastik cantalar bile markette 10 kurus oldu. Yaninda bulundurmak iyi :D

Bi an önce gözden kaybolmasını dilediğim konu başlığı. Ne zaman görsem "seni çöpe atacağım poşete yazık" nameleri dönüyor kafamda :liv:

Geri