S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Hakkında
Yazar Türkiyede bir ilki gerçekleştiriyor
görsel sanatlarla yazı sanatını buluşturuyor.
-Dünya üzerinde milyonlarca kitap var
sizin kitabınızın özelliği nedir?
Ben de birçoğumuz gibi çalışan ve ömrünün büyük bir bölümü iş yerinde geçen bir insanım. Bu kitap benim işten-güçten
okuldan arta kalan zamanlarımda yani boş vakitlerimde
hiçbir sanat eğitimi almadan ve hiçbir ticari amaç gütmeden yaptığım ve yazdığım eserlerimden oluşmaktadır. Zaten kitabımın içinde bulunan tablolarımın büyük bir kısmını hediye ettim. Ben de değiller
Kitap
yani yazar maneviyattan sanal aleme kadar bir çok konuya dokunuyor
tartışıyor
düşünüyor ve düşünüyor. Ve bakın ne diyor:
Bazen 22 adamın bir top peşinde koştuğunu izleyen milyonları izlediğimde yüzümde sıcacık bir tebessüm oluşuyor. O nasıl bir coşku
o nasıl tek bir vücut
o nasıl tek bir ağız ve o nasıl bir dünya Keşke diyorum bazen sonra
keşke Değer yargılarımızı
kültürümüzü ve tarihimizi koruyabilmek adına da böyle olabilseydik Tabi ki yeri geldiği zaman eğleneceğiz
coşacağız
gezeceğiz. Ama her akşam Bu gece hangi bara gitsek? diye düşünen ya da Bütün bir ay kazandığını bir gecede bir mekânda bırakarak yaşayan ya da Sohbete sohpet diyen bir kültürel ortamda bulunmak ne kadar normal geliyor bize? Ama en önemlisi ne kadar mutluyuz? Peki ya hayallerimize ne oldu?
VE MUTLULUK CAHİLDİR
BİLMEZ KÜLTÜRLÜ ALDATMACALARI
Künyesi
Nigar Öztürk
İkinci Adam Yayınları
» Roman
Fiyatı : 11
00 TL
Mayıs 2011
170 sayfa
ISBN: 9786051280301
Yazar Türkiyede bir ilki gerçekleştiriyor
-Dünya üzerinde milyonlarca kitap var
Ben de birçoğumuz gibi çalışan ve ömrünün büyük bir bölümü iş yerinde geçen bir insanım. Bu kitap benim işten-güçten
Kitap
Bazen 22 adamın bir top peşinde koştuğunu izleyen milyonları izlediğimde yüzümde sıcacık bir tebessüm oluşuyor. O nasıl bir coşku
VE MUTLULUK CAHİLDİR
Künyesi
Nigar Öztürk
İkinci Adam Yayınları
» Roman
Fiyatı : 11
Mayıs 2011
ISBN: 9786051280301