Çöp Atarken Konteynırdan Kedi Fırlaması

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
O yüzden çöp konteynırlarından 10 metre uzaktan atarım çöpü :d

Kuyruğundan tutup çatıya fırlatma isteği.

Bütün bir insanlık çöp konteynırıyla gerilim dolu anlar yaşıyor, yalnız değilsiniz.

Kedi demişken, Kuruçeşme'de yavru kedi buldum. Getirdim eve. Mis gibi yıkadık; pire tozuyla sağındaki, solundaki pireden, bakteriden arındırdık. Aşılarını da yakın zamanda veteriner arkadaş aradan çıkaracak.

Üç hafta gibi bir süre içinde az çok alıştı eve. Ama haspa öyle meraklı, öyle hareketli ki:
-Gecenin bir yarısı ev içinde gezintiye çıkıp, koridorda biriyle karşılaşınca deyim yerindeyse ödü b.k.na karışıyor.
-Siz salonda uyuklarken, kendi kuyruğundan korkup, karnınızın üstüne bombalama dalış yapabiliyor.
-Mutfağa su içmeye gidip, ışığı açtığınızda, orayı keşfe çıktığı ana denk geldiğiniz için sanki suç işlemiş gibi tribe giriyor.

Güven ve alışma konusunda daha da uyumlu olacaktır diye düşünüyorum ama bu panikleme huyundan vazgeçeceğini sanmıyorum. Kanımca, kedilerin doğası böyle; evdeki kedi bunları yapıyorsa, konteynırdan çıkan aslandan korkmak son derece cazip bir şey.

sizinde üzerinize çöp döüklse öyle yapardnz :D

Kan beyne sıçrar, bütün vücuda adrenalin dolar. Kalp atışlarının sesi güm-bür güm-bür şekilde atar. O 3-5 saniyede hayatınızın en gerilimli anlarını yaşarsınız. En yüksek bütçeli korku filmleri bile yaşatamaz o anları..

Yaşadığı korkunun ani tepkisiyle bizede yaşattığı korku.
Sırf buyüzden çöpü basketbol potasına çevirdim artık zorlanmıyorum uzaktan uzaktan ;d
Ağır bir çöp ise ilk önce tas atıyorum sonra gidip çöpü ;d

[YOUTUBE]7vC47dp3E-w[/YOUTUBE]

bu da halaya dalan kedi:D

En korktuğum durum. Bu yüzden ilk önce bir kaç defa vurarak canlının varlığında kaçarım.

Sırf bu durumun olabileceği ihtimali ile çöpü ben atamam

Kediiiiiiii canınıııı seninnnn diye söylenmek istediğim durum:kiki:

REKLAM:

[YOUTUBE]38g8nCB6Pkk[/YOUTUBE]

Çöp, Şahlan konteynıra atılır.

Çöp bizim işimiz.

Kedilerden zaten tırsarım.Bide sinsi sinsi oralardan fırlıyorlar.
İyice delleniyorum.

10 kişiden 7'sinin başına mutlaka gelmiştir.

Geri