Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Beni raporlayan var mi? Açık yazabilirsiniz gocunmam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adaletsiz olduğum bir durum olduğunu düşünmüyorum @Coolumsu çünkü kişisel atışmalarda taraf olmak yerine, genel yorum yaparım ve kim ne anlarsa anlar yoksa öteki türlü bu forumda her dakika kavga yaşanır ki şahsen benim bu atışmalara ayıracak hiç vaktim de yok sabrım da...Bu tip samimiyetsiz tavırlardan hoşlanmıyorum. Yalnız cidden çok samimiyetsiz bir yazı olmuş. Keşke kendince bir şeyler vaaz etmek ya da hakemlik rolü oynamak yerine ne demek istediğimi anlayabilseydin. Yazdıklarının anlattıklarımla zerre alakası yok. Benim burada bahsettiğim şey insanların farklı düşünmesi tartışması değil, herkes istediğini düşünür mesele o değil.. Niye adil olmuyorsun? Niye konuyu farklı yere çekiyorsun? Benim burada şikayetçi olduğum şey çok farklı bir şey..
Sen zaten bunu anlayamadıysan beni hiç anlayamamışsın demektir. O zaman da niye foruma girmediğimi, girmek istemediğimi anlayamazsın. Ya mesele rapor yapmak, konudan çıkmayı benim bilmem mi? Ne alaka? Zerre muhatap olmak istemediğim insanlar takıntılı gibi halenden sürekli arkamdan sallıyorlarsa biraz buna baksan iyi olur. Evet, gerçek hayat değil burası sanal bir platform..
Sanal platformun sahte ve samimiyetsiz insanları!.. Ama ister sahte ol ister gerçek, benle ilgili aşağılayıcı alay edici şeyler yazamazsınız. Benim fotoğrafımla, tipimle, ailemle, kişiliğimle alay edecek dünya üzerindenki son insanlar bile değildir bu forumun üyeleri..
Konu başlığına uygun davranıyorum seni tanıtmıyor muyuzArsız olsam, senin gibi olurdum..
Konumdan çıkmayan sensin, çirkin yorumlarınla..
Ne yapışkan birisinBiraz gururun olsun..
Yoo kalsın, sonra tekrar özelden "neden böyle yazdın" diye sorarsın.İçinden geleni yazabilirsin, sorun yok.![]()
Haklısın her şey duygularımızla alakalı bence de, düşünce de değil..Bir yönetici taniyordum.
Hosuna gitmeyen ve ona karsi yapilan ARGUMANLARI silen.Atilmis kutsal görevinden.
Ama ders almamis.
Kavga cikariyor halen.
Istedigini düsün..ve istediklerini düsünmelerine izin verip veremiyecegin senin elinde olmadigini bil...bazi düsünceler ihtiraslidir..digerleri soguk.
Ihtirasli düsünceler öfkesiz dillendirilemez..soguk düsünceler de öfkeyle.
Hangi konuya hangi duygu ile yaklasmak önemli galiba.
Düsünceleri de duygular doguruyor.
Nasil ele alip almayacagimiz da ampirizme bagli.
Yeni bir sey degil Coolumsu.Alisigim.Haklısın her şey duygularımızla alakalı bence de, düşünce de değil..
Bizi biz yapan inançlar düşünceler değil duygularımız..
Bunu ben de fark ettim sonradan..
Ben kraliçeyim diyorsun vayy, güzel tarz..Yeni bir sey degil Coolumsu.Alisigim.
Söylediklerime ilk anda anti tepki gelip, sonradan benimsenmesi.
Sen daha cok seyin farkina varacaksin.
Serçe hakaret dediğin şeyin net tanımı yapılamaz. Net tanımı yapılamayan bir şey de suç olmaz. Küfür farklı bak, o suçtur ama hakaret diye bir argüman kullanmak yanlıştır. Saygı ise en zehirli kelimedir. İnsanları aşağı veya yukarı yapan eylemleridir. O yüzden sözle kimse yücelmez, sözle kimse alçalmaz.Düşünce özgürlüğü dediğiniz şey bireylerin karakter tipleri ve yapılarında ki benimsedikleri argümanları kendi özünde ki taslak ile ortaya sunmasıdır ve elbette buna karşı saygı beklemesi olağan bişey.
Ama düşüncelerini özgürce belirtirken bir birey olarak karşı tarafın dinine ırkına geçmişine saygı duymaksızın hareket ediyorsa o düşünceler sorgulamaya ve had bildirmeye müsait hale gelir. İfadelerde aşşagılayıcı bir dil değil objektif ve saygılı bir dil her zaman iş görür.
Kendi düşünce özgürlüğünüzü, başkasının çilesi yapamazsınız.