Constantine 2

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Keanu Reeves’in Rol Arkadaşından Constantine 2 Duyurusu​

Keanu Reeves‘in başrol oynadığı Constantine‘in devam filmi bu kez gerçekten geliştiriliyor.

Constantine filminde Lucifer‘ı canlandıran Peter Stormare, Constantine 2‘nin hazırlıklarına başlandığını sosyal medyadan duyurdu.

constantine2-keanu-reeves-2.jpg

Francis Lawrence‘ın yönettiği 2005 yapımı Constantine‘de Keanu Reeves John Constantine rolüne hayat vermiş, yapımın devamının geleceği yıllarca konuşulmuştu. Hem Keanu Reeves hem de Francis Lawrence Constantine 2 için hevesli olduklarını her fırsatta dile getirirken, Temmuz ayında J.J. Abrams‘ın Warner Bros. için bir yeniden yapım geliştireceği haberleri çıkmıştı. Comic-Con@Home etkinliğine katılan Akiva Goldman, Constantine 2‘yi “mümkün olsa yarın” yapmak istediklerini söylemişti. DC ve Warner Bros. DC FanDome‘da yayınlanan video ile Constantine‘e dair ipucu da gelmişti.

Son olarak, Constantine filminden bir fotoğrafını Instagram‘dan paylaşan Peter Stormare, devam filminin çalışmalarına başlandığını yazdı. Stormare’nin açıklamasıyla birlikte onsuz bir Constantine düşünemeyeceğimiz Keanu Reeves‘in de Matrix 4‘ten sonraki durağını öğrenmiş olduk. Reeves ve Constantine serisi hayranlarını heyecanlandıran projeden yakın zamanda daha detaylı bilgiler almayı umuyoruz.

Oleeeeey! Aşırımsı mutlu oldum Constantine en sevdiğim filmlerden biriydi devamını dört gözle bekliyordum.2020 nin bitişine yakın güzel haber aldımz sonunda......

Keanu Reeves, Constantine Rolü İçin Görüşmelere Başlamış​

Sağlam bir söylentiye göre Keanu Reeves ve Warner Bros. tekrar Constantine karakteri için görüşmeye başlamış. Asıl bomba ise karakterin çıkışını The Flash filminde görebiliriz.

Çok, çok uzun zaman önce 2005 yılında Keanu Reeves’in başrolünde olduğu bir Constantine filmi vizyona girmişti. Çizgi roman dünyasından uyarlanan Constantine filmi, çizgi romanın konu edindiği evreni yansıtamaması sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Ancak birçoklarına göre, Constantine filmi çizgi romanla bağlantılı olmadığı düşünüldüğünde, oldukça başarılı bir mistik-gerilim filmi. Bana soracak olursanız, içimdeki Keanu Reeves sevgim yüzünden, ikinci düşünceye daha yakınım diyebilirim.

Gerçi Matt Ryan‘ın Constantine karakterini canlandırdığı, aynı isimli 2014 tarihli dizi de çok iyiydi. Asıl o tam olarak çizgi romanı yansıtıyordu. Ancak az izlenmesi yüzünden iptal edilmişti. Ancak Keanu Reeves ve Constantine isimleri, buralarda infial yaratır; benden söylemesi.

Ortaya çıkan söylentiye göre Warner Bros., DC Extended filmlerini daha da dikkat çekici kılmak istiyor. Son dönemde The Flash filmi için birçok önemli yıldızın ismi anılmış, birçoğuyla da anlaşma sağlanmıştı. Mesela The Flash filminde, birden fazla Batman göreceğiz. Daha ne kadar ilgi çekici kılınabilir bilmiyorum fakat Reeves’e yeni bir teklif götürüldüğü söylenmekte.

constantine-keanu-reeves-1.jpg

Kendisi bildiğiniz üzere son dönemde çektiği üç John Wick filmiyle başarıdan başarıya koşmuştu. Şu aralar Matrix 4‘ün çekimleri de devam ediyor. Eh, Cyberpunk 2077 oyunundaki Johnny Silverhand rolünü de taze taze tadıyoruz.

Reeves, bu işi kabul eder mi bilemeyiz fakat eğer olursa The Flash filmi çok acayip boyutlara ulaşacak gibi gözüküyor.

Çok güzel film bence, ikincisi de ilki gibi kaliteli olursa tadından yenmez :)

Tüm süper kahraman filmleri içinde beklenmeye en değer yapım budur bende. Saçma sapan onca filmin serileri çekilip dururken neden Constantine için 16 yıl beklendi bilemem ama şu filmi Arka Sokaklar yapım ekibi çekse bile izlerdim lâkin izleyemeyeceğim sanırım.

Ya bırak allasen. Neden bahsediliyor onu bile bildiğini sanmıyorum @VSC

izlediğimde lise yaşlarındaydım, mevzuyu pekte hatırlamıyorum 2 değil 3 çıksa pek etki etmez bende : ss

Ben Efsaneyim filminin devamı çekileceği için sonradan sonunu değiştiler diye biliyorum.Spoiler sayılmaz umarım ama sonunda ölmüyor diye yutup şeysi yaptılar diye duymuştum..

öyle bir video yayınlandı evet,ama zaten ona gerek yoktu.ölmeden önce kahramanımız kan tüplerini kurtardığı kadın ve çocuğa vermişti.DNA'lar o tüplerin içindeydi.kadın ve çocuk yerleşim olan yere gitmesiyle film devam edebilirdi.bence Will Smith'i nasıl geri getireceklerine karar veremediler yada adam çok yoğun : ))

Abi herkesin mesajını beğenmişsin. Beni niye beğenmedin?

aslında herkesin ki değil.

video eklediğin cevabı beğendim sanıyordum ama atladım herhalde.kusura bakma.Sinemaya,konuya olan her katkıyı beğenirim,faydasız konuyla amaçsız şekilde olanlar hariç

Mükemmel bir haber, devil karakterini oynayan aktörde tam bir şeytan rolü için biçilmiş kaftan

şu girişe baksanıza oh man

burda cebrail yumruğu şeytana atarken ben orda ilkten şeytanın durdurduğunu sanmıştım ama orda Tanrı el atmış olaya zaten şeytanda gözleriyle yukarıya bakıyor sonra rencide ediyor cebrail'i
gerçekten mükemmel bir filmdi devamı çekileceği için heycanlıyım umarım mükemmel bir 2.seri olur
yine izlemeye doyamayız

Geri