Çoktan aza ciddi burçlar sıralaması

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
rOlBJ3.jpg

biz 4 arkadaş akrep burcuyuz birimiz var 40 yılda bir güler biri leb desen gülmeye başlar cıvıktır felan bende gülme taraftarıyım biri normal yani bırakın artık bu işleri tutturmaca oyunu gibi

Yay ( allah cezanı verecek )
Çavla n hanım o ciddiyetiniz bana sökmez efendim :P ( seviliyorsun )

Bi yerde ciddilik varsa.

Cekilin gensler biz varizdir.

11. sırada benim 12. sırada Irmak'ın burcu var, ve bence bu asla tesadüf değil. :anla:

Bu yüzyılda şu burççu şarlatanlara inanmak için herhalde normalden bi 30-40 puan IQ düşüklüğü lazım.

Bir üstte aklı başında bir insan evladı görüyorsunuz.

:alkis:

Bu yüzyılda şu burççu şarlatanlara inanmak için herhalde normalden bi 30-40 puan IQ düşüklüğü lazım.

Burçcu şarlatan derken Astrolojik araştırmalarınız, eğitimleriniz, horoskop ve epimeris tecrübeleriniz nelerdir? Red edip şarlatan diyebilmeniz için iyi bilmeniz gerek diye düşünüyorum.

İç Oğlanı tutarlı bir liste fakat harita geneli önemli, stelyum olduğunu varsayarsak kale alınabilir.

Burçcu şarlatan derken Astrolojik araştırmalarınız, eğitimleriniz, horoskop ve epimeris tecrübeleriniz nelerdir? Red edip şarlatan diyebilmeniz için iyi bilmeniz gerek diye düşünüyorum.

İç Oğlanı tutarlı bir liste fakat harita geneli önemli, stelyum olduğunu varsayarsak kale alınabilir.

Şuan lütfen mutfaga girin.

Bir tane patatesi masanın üzerine koyun ve tam 1 metre uzağında durun.

Size olan uzaklığı 700-850 milyon kilometre olan Jüpiter ile, o masadaki patatesin üzerinize uyguladığı etki ( düşük radyoaktivite ve bolca kütle çekim kuvveti ) tamamen eşittir. :)

Hayatınızı Jüpiter'e, Mars'a, Satürn'e göre belirlemektense, üzerinizde daha çok etki bırakabilecek Buzdolapları, Arabalar, Telefonlar, kıyafetler gibi nesneler üzerinden yorumlamalısınız.

Bilimcesi böyle. Şarlatancasını ben bilemem tabi.

Şuan lütfen mutfaga girin.

Bir tane patatesi masanın üzerine koyun ve tam 1 metre uzağında durun.

Size olan uzaklığı 700-850 milyon kilometre olan Jüpiter ile, o masadaki patatesin üzerinize uyguladığı etki ( düşük radyoaktivite ve bolca kütle çekim kuvveti ) tamamen eşittir. :)

Hayatınızı Jüpiter'e, Mars'a, Satürn'e göre belirlemektense, üzerinizde daha çok etki bırakabilecek Buzdolapları, Arabalar, Telefonlar, kıyafetler gibi nesneler üzerinden yorumlamalısınız.

Bilimcesi böyle. Şarlatancasını ben bilemem tabi.

Bilmiyorsunuz yani.
Yeterliydi,teşekkürler.

Geri