Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden acaba degusicem adı öyle ben uydurmadim yaDegistirmeyede erinmis , hala bieber yaziyor. Yoksa sana " Hi " demedi diye mi?
Siz gidin annenizle eğlenin yemeğin adı bu tamammiçakma uzak doğu dövüş ustası adı gibi.
çök elek lee bieber
Gul hanim adiniz gul olmasina ragmen neden bu kadar keyifsiz bir yorum attiniz. Yasiniza hurmeten bieber degil biber yazilmasi gerektigine deginmek icin latife ettik. Affiniza mahcuben.Neden acaba degusicem adı öyle ben uydurmadim ya
Siz gidin annenizle eğlenin yemeğin adı bu tamammi
Tamam da alay eder gibi paylaşım onlar ne ben aldığım yerde öyleydiGul hanim adiniz gul olmasina ragmen neden bu kadar keyifsiz bir yorum attiniz. Yasiniza hurmeten bieber degil biber yazilmasi gerektigine deginmek icin latife ettik. Affiniza mahcuben.
Ben alay etmedim hic bir post'da arkadaslarim da alay etmedi. Yalnizca biber yerine bieber yazilmasi uzerine kucuk sakalar yaptilar. Lutfen musterih olun biraz. Neden size bunlari anlatma cabasindayim bilmiyorum ama siz de biraz bize yardimci olun. El birligi ile isiklari yakarak karanligi yok edelim efenim.Tamam da alay eder gibi paylaşım onlar ne ben aldığım yerde öyleydi
Eli sürçmüş yazarkenCidden niye bieber yazıyor? Şu an fark ettim…
Hayir yukarida dedigine gore aldigi yerde boyle yaziyormus.Eli sürçmüş yazarken
Kaynağa bakmak lazım döödHayir yukarida dedigine gore aldigi yerde boyle yaziyormus.
Wikipediasinda bile cokelekli biber dolmasi yaziyor yav bieber degil.Kaynağa bakmak lazım dööd
Kendi hatası ya yanlış yazmış. Hiç bi yerde böyle yazmaz mümkün değilWikipediasinda bile cokelekli biber dolmasi yaziyor yav bieber degil.
Ya berber dolmasi bile daha olasi ama bieber imkansiz!
Ne bilim iste oyle bisiler.Kendi hatası ya yanlış yazmış. Hiç bi yerde böyle yazmaz mümkün değil
Yalanmi söylüyorum önümü demek istedinizKendi hatası ya yanlış yazmış. Hiç bi yerde böyle yazmaz mümkün değil
jashdjhashs afiyet olsun...Siz gidin annenizle eğlenin yemeğin adı bu tamammi