<çok zor değil dost kazanmak>

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 1562 gün önce görüldü
bir dost kazanabilmeniz için ne kadar emeğe ihtiyacınız var değil mi?
Belkide defalarca yemek yemeli,defalarca alış veriş yapmalı,günlerce birliktelik geçirmelisiniz..bir dost edinebilmeniz için belki de yıllara ihtiyacınız var(?) öyle değil mi?
Ki güvenebilesiniz..inanabilesinin..samimi olduğundan emin olabilesiniz..
Bilyormusunuz,her işin kısa/kestirme yolu olur ya hani..dost edinmeninde kısa bir yolu var..uzun bir zamana,çokça harcamalara gerek kalmadan..göze gözükmeyen bir maliyetle,saniyeleri alan bir zaman zarfında, sağlam/güvenilir dostluklara imza atabilirsiniz..
"istisnalar kaideyi bozmaz" diyerekten,bunu defalarca yaşadığımı söyleyebilirim size değerli arkadaşlar.
Burada sıralamak mümkün değil tabi..ama güzel örnekleri var bunun..çok zor değil dost kazanmak..Bazen 1 lira'nın başında..bazen bir sıra vermenin ucunda,bazen bir ikramın neticesinde...büyük dostluklara imza atılır..hafife almamak lazım bunu..Ve böyle dostluklar bazen çok uzun yıllara imza atar da, kuruluş vesilesini düşündüğünüzde gülümsersiniz dostlar..Belki de yaşayanınız vardır..şimdi bu satırları okurken aklınıza gelmiştir belki, Ve gülümsüyorsunuz şuan..Ne güzel bir manzara değil mi?
Daha çok şeyim var yazacak bu konuda..Ama uzun olurda sıkılırsınız diyerekten,güzel yorumlarınıza bırakıyorum...
saygılarımla.
usta

Ellerine sağlık usta , ciddi anlamda kazandığım 2 dosttan birisini çok küçük şeyler vesilesiyle edindim.

Teşekkür eder kardeşim.
Bu konuda yanılmadığımı biliyordum :)

Uzun değilse,burada o küçük şeyden bahsedebilirsin..

Geri