Çok zor bir işe dikkatinizi vermişken rahatsız ediliyorsunuz. Ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 3236 gün önce görüldü

• Bölünmeyi memnuniyetle karşılarım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Aşırı derecede rahatsız olurum.

Kullanılan: 3 100.0%
  • Belli olmaz. Bu iki uç arasında değişken davranışlar gösteririm.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

- Bölünmeyi memnuniyetle karşılarım.
- Aşırı derecede rahatsız olurum.
- Belli olmaz. Bu iki uç arasında değişken davranışlar gösteririm.​

Rahatsız oLuyorsam Sert tepki veririm.

Dinlemem eğer benden üst ise dinler gibi yaparım belki ama genelde dinlemiyorum sert yapıyorum.

duymam ki
iki yere odaklanamıyom

Son düzenleme:
Zor işleri genelde yalnız kalabileceğim zamanlara denk getiriyorum. Örneğin; zor bir dosya ile ilgileniyorum ya hafta sonu olacak ya da akşam 5 den sonra. Çayımı doldurur yanına bir bitter çikolata sessiz bir ortam ve başlarım yapmaya. Kimse rahatsız etmesin soru sormasın ve rahatsız edilmemek için ortamı kendim hazırlarım.

Çok özür dilerim ama direkt kavga ederim ve yaşandı da odagimi ayarlamisim cekilsene

Büyüklerine boş yapma diyemiyorsun fakat akranlarına müthiş söylüyorsun.

Hiç sevmem odak noktamın bozulmasını..

Biri tarafından bölünürsem muhtemelen önce küfür etmem ya....... diye düşünüp
birkaç saniye sonra iç sesimle pazarlığa girişirim ;)
stresim bi tavan yapar, sanki bütün işler aynı anda tepeme çökmüş gibi hissederim,
Yetişmeyecek! Hiçbiri yetişmeyeceeeek! dramına bağlarım.
Ama dürüst olayım… Evet, sonunda küfür ederim ya. Hem de tam yerinde, tam dozunda....okkkalı bir küfür

Yemin ediyorum bu benim gunluk rutimin. Adam geliyor tepene dikiliyor call meeting yaparken. La git iste goruyorsun ki mesgulum, yolluyorum 5 dk sonra yine geliyor bumarang gibi.

bu benim başıma çok sık gelen bir şey.. bir işle uğraşıyorum ve başımda bıcır bıcır konuşan bir iş arkadaşım var... -boş konuşuyor-
pür dikkat gözlerinin içine bakarım uzun bir süre... tedirgin olduğunu anladığım an "skerm böyle işi yapmıyorum lan" diyip giderim.....

Geri