Çok Şükür Evde Kalmamışım

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2760 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O ne demek ya shsjdjsjkskd pucca yı eleştirebilmek için illa yazar mu olmak lazım, misal tayyipi eleştirebilmek için cumhurbaşkanlıgı mı yapmak lazım .pp

Hayır eleştirmek için önce kendine bak derim. Yaptığınız yorumlar pucca ve fanlarını aşağılayıcı bence. Beğenmemek ise ayrı bir durum :)

Ay üfff sıla hariç diğer arkadaşlara bu yorumum; Kadın en azından "Pucca" ile bir ün yapmış. Demekki milletin ilgisini çekiyor. Çok eleştirenler acaba sizin bu ülkede ne gibi ünleriniz var çok merak ettiim.

Valla sesli güldüm hala da gülüyorum :D

Hayır eleştirmek için önce kendine bak derim. Yaptığınız yorumlar pucca ve fanlarını aşağılayıcı bence. Beğenmemek ise ayrı bir durum :)

Yahu ben de Türkçe soruyorum sana, benim pucca'nın kitabını lüzumlu bulmam için kitap mı yazmış olmam gerekiyor ?

Pucca'nin kitabini caydanlik altligi olarak kullaniyosaniz tamam sozum yok da, sahi para verip okuyan var mi ?

milletin dili kürek gibi kendi hayatina kendi evliligine baksana sen ;d

Zumba yapın, Pucca okuyun.

Genc kizlarin kareasini acikliyorum

Ahmet batman
Kurk mantolu madonna
Pucca
Aegishjalmur

ısteyen ıstedıgını okur yahu ben pucca okuyorum nolmus yanı :D

Bende sana eleştirebilirsin ama düzgün şekilde olması gerektiğini söylüyorum. Siz direk okuyan kişilerede laf söylüyorsunuz tek sen değil. Anlatmak istediğim bu ? Milletin zevki kimseyi ilgilendirmez

Ya ben şimdi pucca okuyanlar gerizekalıdır desem haklıydın, ama ben harbiden pucca okuyanlar varmış dedim,fark bu yani aşağılama yok, sen ise direkt ekeştiremezsin dedin, hatta daha ileri gidip sen peki ne yaptın diye sordun ki, benimle bu tarz bir sidik yarışına girersen boğulursun .p

Bizim foruma kalsa Pucca'dan daha iyi kitap yazar vallahi :)

Canim amator olup yillarin sanatcilarina tas cikaran o kadar insan varki.. Niyetim kiyaslamak degil. Kendince bir seyler yapmis, belli bir kitlenin ilgisini ve sevgisini kazanmis. Begenen okur begenmeyen okumaz bu kadar basit. Herkes kendini bir adim one cikarmaya bahane ariyormus vesile oldum. Ne mutlu bana klsjdksf

Ay üfff sıla hariç diğer arkadaşlara bu yorumum; Kadın en azından "Pucca" ile bir ün yapmış. Demekki milletin ilgisini çekiyor. Çok eleştirenler acaba sizin bu ülkede ne gibi ünleriniz var çok merak ettiim.

640 gb boyutunda full hd çok süper rachel steele, stoya, russian institute school, fake taxi, fake hospital, rip her up, lelu love, ferro network arşivim var. Taa sakaryadan elemanlar geliyo arşivi almak için. Sakaryaya kadar nam salmış ünüm. Bence benim puccayı eleştirme hakkım var. Diğer arkadaşlar, haddinizi bilin!!

Ya ben şimdi pucca okuyanlar gerizekalıdır desem haklıydın, ama ben harbiden pucca okuyanlar varmış dedim,fark bu yani aşağılama yok, sen ise direkt ekeştiremezsin dedin, hatta daha ileri gidip sen peki ne yaptın diye sordun ki, benimle bu tarz bir sidik yarışına girersen boğulursun .p

Sen benim genel yorumumu alıntılayıp akılcı bi yaklaşımla gönderme yapmışsın cevap verdim. ve tek sana olmadığını belirtmişim "tek sen değil" diye. ve sen benle sidik yarışına girdiğin için sana patladım e buda hakkım olmuş sanırım.

640 gb boyutunda full hd çok süper rachel steele, stoya, russian institute school, fake taxi, fake hospital, rip her up, lelu love, ferro network arşivim var. Taa sakaryadan elemanlar geliyo arşivi almak için. Sakaryaya kadar nam salmış ünüm. Bence benim puccayı eleştirme hakkım var.

Valla artık diyecek yorumum yok size ününüzde başarılar :)

Sen benim genel yorumumu alıntılayıp akılcı bi yaklaşımla gönderme yapmışsın cevap verdim. ve tek sana olmadığını belirtmişim "tek sen değil" diye. ve sen benle sidik yarışına girdiğin için sana patladım e buda hakkım olmuş sanırım.

Güzel kardeşim ben senle bu yaşta neyin yarışına giricem allah aşkına agdjdjkd
Gayet normal bir şekilde üstüme alındım ve cevap verdim, bir sıkıntı yok ortada .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri