Çok sinirliyiimm

Konu sahibi son olarak 2989 gün önce görüldü
Arkadaşlar taksi/taksici hakında şikayette bulunmam gerekiyor sadece elimde plakası var nasıl yapabilirim ?

34 tbm 59
Halkalı taksisi
:/ allahın seven yardım etsin adami öldürebilirim

hayrola ne oldu sarkintilik mi etti sana?

Tüketici haklarını ara bi istersen yardımcı olacaklardır. Olmadı seni yardımcı olucak mecralara yönlendirirler.

iett beyaz masa gibi bunlarında taksiciler odası var
gidip şikayette bulunabilirsin netten numara bulup ön görüsme yapıp

Ogi hoc komik değilsin.
Bugün acil isim vardı kuzenim evleniyor.
Kuaforden çıkınca buldugum taksiye bindim
Gideceğim yeri söyledim.
Adam bindiğim andan itibaren sürekli şikayet ediyor keşke başka bi taksiye binseydiniz bile dedi.
Sinir oldum.
Benden büyük olduğu için yine sesimi çıkartmadim. En son evime 1 km ye yakın mesafe var yok
Keşke minibüse binseydiniz gibi bi cümle daha kurdu saçın başım yapılmış makyaj haliyle gerizekalı istanbulda minibüse mi binecegim bir de.
Sağa çekin çabuk ne terbiyesiz biriniz dedim.
Parasını verdim indim bunca yıldır bu şehirde ilk kez böyle terbiyesiz bir şofore denk geliyorum.

Hala sinirliyim.
İndim bi süre yürüdüm tabi yolda herkes bakıyor neyse ki melek gibi bi taksiciye denk geldim .
153 u arayip şikayet edin dedi Ettim.

Ayıp gerçekten.

maria iyi misin, nerelerdesin maria. sağsalim indin dimi taksiden bak cevap da yazmamışsın. :d

pardon yazmış, iyi olmana sevindim maria.

Durup dururken yekten pat diye mi dedi. Ey allam. Muabbeti sen başlattın önyargım var. Trafik sıkışık mıydı? Dur kalk yani.

Durup dururken yekten pat diye mi dedi. Ey allam. Muabbeti sen başlattın önyargım var. Trafik sıkışık mıydı? Dur kalk yani.

Yok ya ben sevmem öyle yüz göz olmayı yavsamasinlar diye. Tamamen kendi kendine ve trafik sıkışık taksi değişim saatiymis sonuçta beni yarı yolda bırakması terbiyesizlik yaptığı şeyde .

Yok ya ben sevmem öyle yüz göz olmayı yavsamasinlar diye. Tamamen kendi kendine ve trafik sıkışık taksi değişim saatiymis sonuçta beni yarı yolda bırakması terbiyesizlik yaptığı şeyde .

çok afedersiniz saatime bakmadan sizi almış bulundum. Ancak değişim saatimi geçiriyorum. Azlimi isteyebilir miyim? ücret de istemem. demesi istenilen davranış biçimidir. İçinde yaşadığımız toplumda herkeşten herzaman istendik, güzel davranışları alamıyoruz. Bu kişi bazen en yakınımız da olabilir. İnsanları olduğu gibi kabullenmek lazım. kapasite meselesi. her meslekten yetersizleri çıkabiliyor. Yaşam buna benzer; atarımızı tavan yaptıracak neler çıkarır karşımıza. Bazen mevlana, bazen yusuf sabırın şahsımıza faydalı olabileceği kanaatindeyim. İstanbul gibi yerde, tanrı daha elimlerinden korusun. sevgilerimle... nuri baba mode on ahhhahhha. sen tanımazsın nuri babayı. mamiye sor. Şaka maka yedi okulu. ağır liseli detecdet. zaman dur escük. ((((

Geri