Çok Sinirlendiginizde nasıl oluyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 274 gün önce görüldü

Çok Sinirlendiginizde nasıl oluyorsunuz ?

• Hemen parlar sönerim , sinirim kalıcı olmaz.

Kullanılan: 12 29.3%
  • Sinirim geçinceye kadar kimseyle konuşmam

Kullanılan: 7 17.1%
  • Hiç olmadık insanlara çatarım , lafımı sözümü esirgemem

Kullanılan: 6 14.6%
  • Kötü Bir durum ise bu durum geçene kadar sinirim geçmez

Kullanılan: 3 7.3%
  • Etrafı kırıp döken biri olurum, kendimi kaybederim

Kullanılan: 5 12.2%
  • Konuyu düşünmemeye çalışırım, sinirim geçer

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bir kişi ise üstüne saldırırım , dövmeye kalkarım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sakin kafayla düşünmeye çalışırım , kendimi kaybetmem

Kullanılan: 5 12.2%
  • Ben hiç sinirlenmem , sinirlenmedim

Kullanılan: 1 2.4%
  • Diger

Kullanılan: 2 4.9%

• Kullanılan toplam oy
    41
tehlike arz ederim..

eskiden daha fevriydim ve sinirime yenik düşüp daha kolay kalp kırıyordum. bu konuda kendimi eğittim ve sinirlendiğim zaman en azından o an konuşmamam gerektiğini anladım. sinirin insanın dilini acımasızlaştırması bir anlık gibi gelse de ağızdan çıkan sözlerin etkisi iki taraf için de hayli uzun sürebiliyor. o ilk sinirim geçince de neye sinirlendiğimi, neyin yanlış olduğunu karşımdakinin anlayacağına inanıyorsam konuşurum, sert konuşurum hatta ama bu gerçekten sabrımın çok sınanmasından sonra olur.

çok cekici ve ateşli olduğumu söylüyor kizlar bilemiyorum. eriyip bitiyorlarmışta sinirli hallerime onlar dio valaag ben diiL :emoji_penguin:

Çok haşin oluyor ve zarar veriyorum.

Çok sinirli.. çabuk sinirleniyorum abartıyorum da içimde de tutamıyorum asla sonra küçücük bi tatlı söze de eriyorum.. saçma sapan hallerim..

çok sinirlbjbjsj
ben güzel parlar ama sönerim. kendi halime bırakılmam gerekiyor… bu tabii yapılana göre değişkenlik gösterir, zaman da alabilir.

Gerçekten kızınca gözüm bir şey görmez. Tek kelime etmeden de silerim. Kolay kolay gelmem bu hale.

Çok kızınca çok sakin oluyorum. Düşünceler basıyor zihnimi, onlara saplanınca da dışarıdan “Fırtına öncesi sessizlik” kadar sükunetli bir görüntü oluşuyor.

Genelde sakinimdir. Soğukkanlı bir şekilde düşünmeye gayret ederim.
Ne yazmışım diye bakmaya geldim. Evet hala aynı fikirdeyim. Sinirsen kudursam bile sakinleşinceye kadar tepki vermemeye gayret ediyorum. Sonra pişman olacağım bir şey yapmayayım diye.

Kolay sinirlenen biri değilim ama sinirlenince de kırar dökerim sürekli soylenirim

Geri