Çok Sinirlendiginizde nasıl oluyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 273 gün önce görüldü

Çok Sinirlendiginizde nasıl oluyorsunuz ?

• Hemen parlar sönerim , sinirim kalıcı olmaz.

Kullanılan: 12 29.3%
  • Sinirim geçinceye kadar kimseyle konuşmam

Kullanılan: 7 17.1%
  • Hiç olmadık insanlara çatarım , lafımı sözümü esirgemem

Kullanılan: 6 14.6%
  • Kötü Bir durum ise bu durum geçene kadar sinirim geçmez

Kullanılan: 3 7.3%
  • Etrafı kırıp döken biri olurum, kendimi kaybederim

Kullanılan: 5 12.2%
  • Konuyu düşünmemeye çalışırım, sinirim geçer

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bir kişi ise üstüne saldırırım , dövmeye kalkarım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sakin kafayla düşünmeye çalışırım , kendimi kaybetmem

Kullanılan: 5 12.2%
  • Ben hiç sinirlenmem , sinirlenmedim

Kullanılan: 1 2.4%
  • Diger

Kullanılan: 2 4.9%

• Kullanılan toplam oy
    41
DcOCqNIWkAEJ_Ur.jpg

Soruya bak :)
Sanki sinirlenince aynanın karşısına geçip nasıl oluyorum lan ben diye bakıyoruz halimize!
Bu arada efsaneye göre ben sinirlendiğimde sexi ama korkutucu oluyormuşum... Peh...

Hayatımda iki kez gözüm dönecek gibi oldu :) Birin de ergenlik yaşlarımdı,ikincisi de gereksiz bir hal.Fakat genel itibariyle sakin biriyim.Çünkü yaş ilerledikçe tavrinizda olgunlaşıyor ya da ben öyle oldum.Sabrı öğrendim,insanların neyi neden yaptığını anlar oldum,öfkenin sadece kendime zarar olduğunu ve hiçbir şeyi çözmediğini fark ettim.Hele ki,hayatınızdaki tüm sorunları küçük yaşlardan beri kendiniz çözmüşseniz artık problemlerin gidiş yolunuda ezberliyorsunuz.Hayatta her şey mümkün.Iyiler kadar kötüler,yani içlerinde ızdırap yüklüler de var.Bu ızdırap bir çok eksiklikten kaynaklanabilir.Insan düşüncelerini kontrol edebilirse gerisi çorap söküğü misali...Kendinizi hangi oranda olumsuzlukla doldurursaniz öfkeniz de, o oranda artar.Kısacası güçlü olmayi öğrendikçe tepkileriniz belli seviyede kalmaya başlıyor.Hayatta acı,çıkmazlik,haksızlık,insanlarla mücadele gibi her türlü yıkıcı unsurlar yaşanabilir.Onemli olan buna takılmamak bundan tecrübe edinip,tavrınizi o yönde şekillendirmek.Bu tavır illa yıkıcı değil,lehinize ilerletici,geliştirici olması,hayatı her anlamda kolaylastirici etki oluşturur .Zorluklarla yaşamayı öğrenmediyseniz ileriki yaşlarda her an öfke patlaması,içten ve dıştan yıkıcı davranışlarınıslariniz olabilir.Bunun tam tersi de mümkün hayatınızda daima sıkıntı yaşamışsanız dünyaya,bir nefret penceresinden de bakabilirsiniz.Algı anlayisiniz pencerenizin cephesini belirleyecek.Öfke,bence soruna sorun katmaktan başka bir hal degil.Öfkenin en büyük panzehiri sabır.Mükafatı da bir o kadar tatlı :)

Çok sevindiğimde ağlıyorum, çok üzüldüğümde ağlıyorum, çok sinirlendiysem yine ağlıyorum, ağlıyorum yani

Meslege başlamadan önce kendimi kaybederdim ancak su anda sessiz kalıyorum cogu zaman

Geri