Çok sıkıntılı IRÇ azaları

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
İrc'de olsak shun atarlardı.

Ne sıkıntıları varmış,biz forumcular yardımcı olabiliriz...

Larien ve saz arkadaşları

İrc'de olsak shun atarlardı.
Sıkıntılı olmasan seni hiç tanıyamayacaktım aşkımsu. İşte arkadaşlar doğru yerde ve zamanda sıkıntı yaratırsanız sıkıntı sandıklarınız aşkımsuyunuz olabilir. Ah ahh... seninle geyik yapıp yapıp sonra banlayan görev arkadaşlarıma "madem dediklerini kaldıramayacaksınız o zaman geyik yapmayın yapıyorsanız da atmayın" dediğim o günler... Görev derken bu arada tabii ki admin olacak kadar delirmemiştim, paramı lahmacuna yatırırdım her zaman.

Beni de eklemesseniz, sıkıntı çıkarırım.

Beni herkes çok sever bende öyle..

Sıkıntılı olmasan seni hiç tanıyamayacaktım aşkımsu. İşte arkadaşlar doğru yerde ve zamanda sıkıntı yaratırsanız sıkıntı sandıklarınız aşkımsuyunuz olabilir. Ah ahh... seninle geyik yapıp yapıp sonra banlayan görev arkadaşlarıma "madem dediklerini kaldıramayacaksınız o zaman geyik yapmayın yapıyorsanız da atmayın" dediğim o günler... Görev derken bu arada tabii ki admin olacak kadar delirmemiştim, paramı lahmacuna yatırırdım her zaman.

İşte bakın sıkıntı çıkarmanın sonuçları böyle mükemmel tatlı arkadaşlıklar.
Bir de ban açılınca, açıldı gel diyordu minişim ya. Zaten herkes beni kendilerine dokunmadıkça seviyordu. Pis oplar, soplar, adminler.
Ay canım lahmacun çekti, olsa da yesek.

İşte bakın sıkıntı çıkarmanın sonuçları böyle mükemmel tatlı arkadaşlıklar.
Bir de ban açılınca, açıldı gel diyordu minişim ya. Zaten herkes beni kendilerine dokunmadıkça seviyordu. Pis oplar, soplar, adminler.
Ay canım lahmacun çekti, olsa da yesek.
Geçmiş değil bugün gibiii yaşıyorum hala senii sen hep benim yanımdasın
Kanalımda oyunumdasın forumumda whatsappımdasın sen benim sıkıntılarımsın... Sanki hiç banlanmamış hep var gibiii bir geyiğiii herkesle yapar gibi...
Sen benim lahmacunlarımsın.
Mukteşem şarkımdan sonra duygulandın biliyorum ama 2 dakika sürecek...

Geçmiş değil bugün gibiii yaşıyorum hala senii sen hep benim yanımdasın
Kanalımda oyunumdasın forumumda whatsappımdasın sen benim sıkıntılarımsın... Sanki hiç banlanmamış hep var gibiii bir geyiğiii herkesle yapar gibi...
Sen benim lahmacunlarımsın.
Mukteşem şarkımdan sonra duygulandın biliyorum ama 2 dakika sürecek...

Gözyaşlarımın klavyeme damlamasından sen sorumlusun aşkımsu.:XydXRO:

Esekheriften hala cekiyoruz Maracim. Adam fenomen :)

o tatlı ya :)) paralı adminler genelde sevmezler eşeğimizi ama paralı olmayanlar bilirler genelde eğlencelidir sdfgjk Zurnada ne anıları var eşeğimin ne karıştırdı ortalığı hele Ocean da oldugu zaman gör sen şenliği sdfghjk

o tatlı ya :)) paralı adminler genelde sevmezler eşeğimizi ama paralı olmayanlar bilirler genelde eğlencelidir sdfgjk Zurnada ne anıları var eşeğimin ne karıştırdı ortalığı hele Ocean da oldugu zaman gör sen şenliği sdfghjk

Kesinlikle irc dunyasının en keyifli sohbeti olan 2 kişisi onlar :)

@Alaz ve Hüma. <3

images

Geri