Çok sevip çok özlediği halde aramayan insan

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Gurur yapıyordur.
ben sevdiklerime gurur yapmam arar sorarım.

Belki de şartlar onu gerektiriyordur. Mantıksal bakabilmeyi becerebiliyorsa eğer.

Ne güzel aci cekiyordur.

Hayatıma hep mantığımın yönlendirmesi ile devam ettim. Özlediysem aramadım, hissediyorsam belli etmedim vs vs.. Bu kısır döngü insanın tabiatına aykırı bunu da yaş aldıkça anladım. :) Bugün gerçek anlamda hissettiğim hiçbir şeyin duvarlarıma çarpmasına müsaade etmiyorum.

Son düzenleme:
Bazen bazı durumlarda ne yaparsanız yapın ilerlemiyorsa bir çözüme ulaşmıyorsa o durumlarda aramamak sormamak hatta ki yazmamak gerekir
O da hem sizin hem karşınızda ki kişinin iyiliği içindir
Yorması yıpratması zorlamasından ziyade böyle bir karar yerinde karardır

Üzülmüştür. sarıp sarmalanmalıdır.

Gizli gizli agliyordur.
Ay yazik Kiyamammmmm

ohoo her özleyip istediğimizde arasaydık..bazen öyle gerekir. acık iradeli olun….

Sevmiyordur.
Yoksa aramak isteyen, yazmak isteyen bir yolunu buluyor.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Fazla gurur gte vurur..... çok uc şeyler yaşamadıktan sonra ben sevdiğim insanlara bir şekilde satasmanin yolunu bulurum ha anlar anlamaz canı sagolsun en azından elimden geleni yaptım der ben de kendi yoluma bakarım....

karşımdaki insanı rahatsız etme fobim var. acaba üff ne arıyorsun, ne yazıyorsun ya diye düşünüyor mudur diye düşünerek yazmadığım çok zaman oldu. ay düşünsene aman gene ne darlıyor bu diye sizi andığını. allahım korkunç.. anksiyetem azdı.

Geri