Çok Sevgili Öğrencim

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
Şimdi resimlere bakarken gördüm de paylaşayım dedim :p
Yalakalık diye düşünmeyin cidden samimiyetine inandığım bir öğrencim :hi:
Resmimi paylaşanın kim olduğunu da söylememe gerek yok sanırım :sırıt:

2kX9bv.png

Yine seninkiler masummuş. Benim elektrik bölümü öğrencileri çok fenaydı ya. :D Kızdırdıkları zaman sizin dersinize girmeyi bırakacağım dediğim an kuzu gibi oluyorlardı. Nolur bırakmayın hocam falan diyorlardı. :D

Yine seninkiler masummuş. Benim elektrik bölümü öğrencileri çok fenaydı ya. :D Kızdırdıkları zaman sizin dersinize girmeyi bırakacağım dediğim an kuzu gibi oluyorlardı. Nolur bırakmayın hocam falan diyorlardı. :D

Ya bu çocuk çok fenaydı bakma okulun belalarından dı tır şöförü olmak istiyordu o yüzden okula gelmek istemiyordu ama zamanla çok iyi anlaştık okulu ve matematiği sevdirdim tabi biraz saplantılıydı karlara adımı yazıp uzanıp resim çektirip paylaşıyordu filan ama şirindi beeeee :D

Ya bu çocuk çok fenaydı bakma okulun belalarından dı tır şöförü olmak istiyordu o yüzden okula gelmek istemiyordu ama zamanla çok iyi anlaştık okulu ve matematiği sevdirdim tabi biraz saplantılıydı karlara adımı yazıp uzanıp resim çektirip paylaşıyordu filan ama şirindi beeeee :D
Cocuk romantikmis :haha:

Ah ah hiç okulun ve dünyanın en güzel matematik hocam olmadı :D

Üper süper matematik öğretmenine az bileee :p
Lisedeki matematik öğretmenim sen olsaydın keşke :T:

Mesele iyi öğrenciye değil en haytasına ulaşabilmek hocam. İyi öğrenciye kim girse iyidir.

Ama ulaşılamayıp görmezden gelinen öğrencinin kanına sevgi şırınga edince ömrü billah unutmaz sizi.

Ve bence iyi öğretmen olmak bu demek.

Kalbi ve aklı güzel öğretmenlere ihtiyacı var bu ülkenin. Sizin gibi :)

-Bizim hocamız kimin hocası :p En samimi yorum bence

Bencede :tatlı:

Ah ah hiç okulun ve dünyanın en güzel matematik hocam olmadı :D

Haha şansızmışsın :sırıt:

Üper süper matematik öğretmenine az bileee :p
Lisedeki matematik öğretmenim sen olsaydın keşke :T:

Teşekkür ederim canım :srl:

Mesele iyi öğrenciye değil en haytasına ulaşabilmek hocam. İyi öğrenciye kim girse iyidir.

Ama ulaşılamayıp görmezden gelinen öğrencinin kanına sevgi şırınga edince ömrü billah unutmaz sizi.

Ve bence iyi öğretmen olmak bu demek.

Kalbi ve aklı güzel öğretmenlere ihtiyacı var bu ülkenin. Sizin gibi :)

Kesinlikle onların bizlere daha çok ihtiyacı var :tatlı:

Değil mi :benmi:

Geri