Çok psikomanyak bi rüya gördüm

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2130 gün önce görüldü
Bi kaç hafta önce üç harflilerle ilgili çeşitli mekan ve internet üzerinden de bu konuyla ilgili bi kaç şey yapmıştım.
Dün gece garip bi rüya gördüm bir evin içindeyim 3 - 4 kişi varız camdan karşı dağdaki siyah dumanlar dikkatimi çekiyor sanıyorum yağmur fırtınası dikkatlice baktığımda kara duman bir sağa bir sola hareket halinde etrafımı uyarıyorum aaa karşıya bakın Lan falan diyorum ama bende hiç tırsma falan yok gayet rahatım neticesinde kara duman ikiye ayrılıp 2 grup selülitler halinden karşı karşıya geliyorlar birbirleriyle savaşıyorlar kırsal alanda bir yerdeyim köyün birine kadar yol alıyorum bu kara dumanlar nereye gitsem karşıma cıkıyorlar.Sonra en son gittiğim köyün birinde bir ailenin sofrasına oturuyoruz etrafımda bu nesneleri benden başka farkeden yok sonra sırtımda bir ağrı can havliyle kalkıyorum bi baktım yeğen sırtımda horon tepiyo

Sorun şu acaba bu bir mesaj mı konu geyik değil hajılar eccük tırstım uyanınca

ne mesaji olcak, okuduğun yada izlediğin şeyden etkilenmissin.bilinç altında olan şeyleri gormussun :) korkcak bişey yok.d

Bilinçaltının oyunları bunlar

iyi de bir kaç hafta önce onlarla ilgili araştırma yaptim demissin yani girmişler bilincaltina gecmis olsun .s

ZiFiR pek fazla kafa yorma onlara araştırdıysan haklarında bilgi sahibi olduysan bırak.
Korkmamak lazım zaten korkulacak bir şey yok ama yine de tedbirli olmak lazım.

@ZiFiR pek fazla kafa yorma onlara araştırdıysan haklarında bilgi sahibi olduysan bırak.
Korkmamak lazım zaten korkulacak bir şey yok ama yine de tedbirli olmak lazım.

korkmuyorum zaten başkan acayip rüya gördüm ya merak ettim sadece yoksa onlar kim ağızlarını kırarım onların tabi görebilirsem :D

korkmuyorum zaten başkan acayip rüya gördüm ya merak ettim sadece yoksa onlar kim ağızlarını kırarım onların tabi görebilirsem :D

zaten belli gelene gidene bir Osmanlı tokadı yollarım havasındasın :D
Ama şakaları olmaz kafayı takarlarsa yandın :T:
Rüya da bilinç altı hani bir de bizim Türk filmlerinde onlar hep siyah dumanlı ya ondandır :p

zaten belli gelene gidene bir Osmanlı tokadı yollarım havasındasın :D
Ama şakaları olmaz kafayı takarlarsa yandın :T:
Rüya da bilinç altı hani bir de bizim Türk filmlerinde onlar hep siyah dumanlı ya ondandır :p

Rabbim izin verirse takabilirler benimde Rabbimden başka birşeyin beni koruyamıyacağına canı gönülden inanıp tevekkül ettiğimdendir ki korkum yok ağız burun kırmada isi benimkisi lafta yoksa çok dayak yerim ben :D

Rabbim izin verirse takabilirler benimde Rabbimden başka birşeyin beni koruyamıyacağına canı gönülden inanıp tevekkül ettiğimdendir ki korkum yok ağız burun kırmada isi benimkisi lafta yoksa çok dayak yerim ben :D

üye sözlüğe yazdıklarımı geri alayım o zaman hemen :p

ZiFiR karacombam sigara dumanini temsil ediyor dumanlar :dusun:

Sigarayi birakman icin bir uyari olabilir :p

Ya ben de ışid dahil dünya üzerine gelmiş bütün zalim terör örgütleri ve dahi insanları araştırmıştım. 2 gün sonra rüyamda kendi kafamı kestiğimi gördüm lan shfkfl hani başkasınınki falan değil ateş olup kendimi yakıyorum ak. Anneme anlattım her zamanki gibi teolojik bir olaya yordu: namazı bıraktın ya korkutmuşlardır... sonra da gülüp bunu da nası namaza bağladım ama diyo ahdjfklf

Ya ben de ışid dahil dünya üzerine gelmiş bütün zalim terör örgütleri ve dahi insanları araştırmıştım. 2 gün sonra rüyamda kendi kafamı kestiğimi gördüm lan shfkfl hani başkasınınki falan değil ateş olup kendimi yakıyorum ak. Anneme anlattım her zamanki gibi teolojik bir olaya yordu: namazı bıraktın ya korkutmuşlardır... sonra da gülüp bunu da nası namaza bağladım ama diyo ahdjfklf

annen hakli!

Geri