Çok Mutsuz Olmasına Ragmen Gülebilen İnsan .

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Çok Mutsuz Olmasına Ragmen Gülebilen İnsan .

Daha büyük acılarla, imtihanlarla harmanlanmıştır .

Acılarını belli etmemeye çalışıyordur.

hangimiz içimizden gelerek gülüyoruz ki

Birinizde bir gûn mutlu olun be.
( dedim ama benim havamda belirsizdir.:s)

Bilmenin yükünü omuzla.Görmenin işitmenin susmanın yükünü omuzla.hayla yıkılmadın mı?farkında olmanın ve çaresizliğinde yükünü omuzla diyordu adam.

Siz bi de beni hevesim kursağımda kalmadan önce görecektiniz . :S

"Mutsuz olduğu halde gülebilen insanlar" diye bir din yada tarikat olsaydı eğer, herhalde kıdemli bir mürit yada önemli kademelerde görev yapan bir kimse olabilirdim.

Gülmenin salt duygusal bir yansıma olmadığı, bazen en devrimci eylemlerden biri olduğunu düşünürüm. Hayatın kendisine yazdıklarını silmeye çalışanlar, sildikçe beraberinde silgisi de silinenler, çelikleşirken aldığı suyu unutmayanlar kervanı da diyebilirim buna.

Bir çocuktum. Gökkuşağı renginde bir dünya vardı benim için. Hayat o sevdiğim renklerden istediğim kombinasyonu kurmaktan ibaretti. Gel zaman git zaman o çocukluğumun üzerinden okullar, aileler, anne-baba, hükümetler, iktidarlar, yaşanmışlıklar geldi geçti. Diğer bir deyişle düşüncelerimin üzerinden tanklar geçti. Buruşuk değildi ama dümdüzdü. O gökkuşağının kimi yerleri islendi. Kimi yerleri kazırken beyazladı, kimisi de birbirine bulandı. Siyah, beyaz ve mor renklerinden oluşan bir kuşağa dönüştü artık. Bildiğim renklerle karşılaşıyorum. Tattığım koruklarla. Ve aynı nehirde iki defa yıkanmayarak. Çünkü ne nehir aynı nehirdi, ne de ben aynı ben.

Bu benim, mutsuz da olsam gulerim gözümden yas akarken bile gulmuslugum olmustur. Hali ruhiyetim bozuk da olabilir yani.

Benim

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak bunu yapamam işte.

Mutsuz isem tebessüm edemem.

çoğu zaman karşısındaki insanların psikolojilerine göre hareket ederler. karşılarındakilerin de mutsuz olmasını istemezler, mutsuz olduğunu görmelerini istemezler. karşılarındaki kişileri güldürmek isterler filan filan. kendi kendine mutsuzken gülen birini duymadım hiç, fakat karşısındaki için gülebilenleri gördüm.

içim kan ağlasa da kahkaha atabiliyorum, sevdiğim bi özelliğim. bir zırh gibi koruyo beni.

Geri