Jesse James
Altın Üye
-
-
-
-
-
Sen kamyonu al, Leonardo da vinci 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Napıyosun Red kardeş?

sahte espri can yaktı
![]()
istanbul(dha)
dün akşam saatlerinde forumsal sitesinde inanılmaz bir olay yaşandı.
arkadaşlarıyla iyi vakit geçirmek için forumsal sitesini ziyaret eden rodion romanoviç raskolnikov'un bandrollü zannettiği sahte espriden zehirlendiği tespit edildi. arkadaşlarının yardım çağrısıyla olay yerine ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi. şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi'ne kaldırılan raskolnikov'un durumu ciddiyetini koruyor.
olay sonrası güvenlik güçlerinin yaptığı inceleme sonrasında, muhafazakar kod adlı bir vatandaşın merdiven altı imalathanesinde sahte espri ürettiği tespit edildi. şüphelinin bilgisayarından piyasaya sürülmeye hazır onlarca sahte espiri ve sahte espri yapımında kullanılan, anlatım bozukluğu da içeren 342 kelime ele geçirildi.
bilişim şube tarafından gözaltına alınan şüpheli "bence komik" açıklamasında bulundu.

Destekliyorum seni kardeşim. Ne diyor Cem Karaca? Alavarez dalavarez kim ala da kim vere rep rep. Kurban bayramında hayvansever kesilir başımıza, yılbaşı gelince hindileri götürür löp löp.