çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi doğması

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
amerika'da gerçekleşen yüce rabbimin allah cc. kerameti olan inanılmaz olay. beyaz anne ve beyaz babadan bitter çikolata gibi siyahi bir çocuk dünyaya geliyor. kadın bu konuda eşinin çok kahve içtiğini ve çocuğun bundan dolayı siyahi olduğunu söylüyor. ben ikna oldum şahsen. zenciler de çocukları beyaz doğlasın diye de süt içmiyorlarmış mesela.

Son düzenleme:
hamileliğinde siyahi birine mi baktı acaba? belki milyonda bir de olsa ihtimal vardır...

Ahahahhahahahah sabah görmüştüm sesli güldüm. Şimdi bi daha gülesim geldi jdkdjskal

Baba halinden memnun baksanıza sorun yok :dd

Evet işte bu yüzden bize çocukken "çocuum kahve içme kararsın" derlerdi.

Kadının yüüzndenki sinsi gülümseme herşeyi anlatıyor Sjsjsjssj

Konuyu gördükçe gülüyorum ya. Kahveyi nasıl içmiş acaba sade ve şekersiz mi bizde dikkat edelim ona göre jdksjsk

Üfff bende çok güldüm buna ya

aslında çiftin çocukları olmuyor ve sperm bankasından donör kullanmış olabilirler fakat renk seçimini ortaya karışık olsun da demiş olabilirler hemen kötü düşünmeyelim.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ulan ben de günde 20 bardak çay içiyorum, azaltmak lazım sanırım ahaha.
Siyahlar baskın gen, yani beyaz birisinden böyle bir çocuk çıkması mümkün değil. Hayırlı olsun, ne diyeyim.

eeeey sokrates, eeeey platon. gel de savunma gör. neyse biz çok fazla ezogelin çorbası tüketmeyelim, çocuklarımız iskandinavlar gibi kızıl doğmasın.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri