Çok ilginç değilmi?

Konu sahibi son olarak 1566 gün önce görüldü
Arı peteklerinin sıcaklığı 35 derece olması lazımmış.
35 ten aşağı veya yukarı düşse veya yükselse , arılarda sakatlık ve ölüm meydana geliyormuş.

İyide hava sıcaklığı devamlı değişiyor,Peteklerin 35 derecede devamlı kalması nasıl sağlanıyor??

Cevap; Sıcaklık 35 dereceden aşağı düştümü ,Arılar peteğin üstünde titreyerek sıcalığı 35 drreceye ayarlıyor.Sıcaklık 35 derecrden yukarı çıkınca da, Arılar peteğin üstünde kanat çırparak fan görevi yapıyorlar.

Çok ilginç değilmi? Bunu nereden öğrenmişler !!!

Bak dine inancım olmasa, sorduğun soruya direk şu yanıtı verirdim

"Konuşmayı, yürümeyi nasıl öğrendik acaba" Ya matematiğin başlangıcı, geometri"
Gökten zembille mi indi acaba?

Rastlantı eseri yapıyorlardır .. Dünya da milyarlarca arının bu harika dengeyi öğrenmesi ancak rastlantı ile açıklanabilir !! Yoksa hangi güç bunu İLHAM edebilir !!

hayvan deyip kücümsediğimiz canlıların aslında ne kadar mucizevi işler başardığının kanıtıdır bu
bu allahın ne kadar bilge ve yüce olduğunun kanıtıdır.

En ufak duman bile fena hasar veriyor güzelim arılara /:
bileğimi fena şişirdiler ama seviyorum yahu eşek arısı x3

Bunu bilmiyordum ama imkansız diye bir şey yok ki ve daha hayvanların yaptığı o kadar ilginç şeyler var ki. Bu da onlardan birisi.

bu monteyi koymassam ölürüm
islam-ne-g%C3%BCzel_283174.jpg

gülmek istemedim ama güldüm, güzeldi yapacak bişey yok

yav he he.yok dünya güneşe 1 cm daha yakın olsa yanarmışız da yok petek 35 derece olmazsa bıdı bıdıymış da.at kafadan sonra kendi yalanına şaşır.sebebi de allah de.arının peteğinin sıcaklığını ayarlayan allah,kocasının gözü önünde tecavüze uğrayan suriyeli kadına niye yardım etmemiş de izlemiş?

ohhh.çok pis rahatladım la :))) dolar 3 lira oldu memleket battı diye tansiyonum çıkmıştı sabahtan beri.allah cc razı olsun

Allah herşeyi belli bir düzene göre yaratmıştır. Evrenin, yaradılışın kanunlarına bakarsanız açıklaması vardır. Denizdeki balıkların yüzgeçlerinin olması , kuşların kanatlarının olması gibi

Allah herşeyi belli bir düzene göre yaratmıştır. Evrenin, yaradılışın kanunlarına bakarsanız açıklaması vardır. Denizdeki balıkların yüzgeçlerinin olması , kuşların kanatlarının olması gibi
madem herşey bu kadar muhteşem ve akıl almaz, neden başka bi yaratıcı arıyorsunuz? evrenin kendisi allahtır belki.belki her birimiz bu tanrının birer parçasıyız?

madem herşey bu kadar muhteşem ve akıl almaz, neden başka bi yaratıcı arıyorsunuz? evrenin kendisi allahtır belki.belki her birimiz bu tanrının birer parçasıyız?

Olabilir , mantıklı. Ben bir sene yoksunluktan 8. sınıf din dersini doldurdum , branşım olmamasına rağmen. Evrenin yasaları konusunu kuramlarla kitap anlaşmış. Anlatırken aklında yer ediyor hocam. Kitaptan aklımda kalan bir paylaşımı yazdım bilmem hata mı yaptım. Bu konuda engin fikirlere sahip değilim.

Olabilir , mantıklı. Ben bir sene yoksunluktan 8. sınıf din dersini doldurdum , branşım olmamasına rağmen. Evrenin yasaları konusunu kuramlarla kitap anlaşmış. Anlatırken aklında yer ediyor hocam. Kitaptan aklımda kalan bir paylaşımı yazdım bilmem hata mı yaptım. Bu konuda engin fikirlere sahip değilim.

kuzum yerim seni ben :cici: hata falan yapmadın o nasıl söz.aferim sana :şirine:

yav he he.yok dünya güneşe 1 cm daha yakın olsa yanarmışız da yok petek 35 derece olmazsa bıdı bıdıymış da.at kafadan sonra kendi yalanına şaşır.sebebi de allah de.arının peteğinin sıcaklığını ayarlayan allah,kocasının gözü önünde tecavüze uğrayan suriyeli kadına niye yardım etmemiş de izlemiş?

ohhh.çok pis rahatladım la :))) dolar 3 lira oldu memleket battı diye tansiyonum çıkmıştı sabahtan beri.allah cc razı olsun

Hahaaa.
Rahatla rahatla :)

Sonunda mantıklı yazdın .. Evet hepimiz ondan bir parça taşıyoruz ..

Geri