Cok hamaratim yahu :p

Konu sahibi son olarak 4339 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
996079_10152108283637520_1145108042_n.jpg

Pizza yapiyorum aksam yemegine, gelmek isteyen varsa buyursun gelsin:cici:
Özellikle @Aşk-! Azam+ ve Maria Puder sizi özel bekliyorum :p

Offfff:( beyzoss kolay gelsinnn valla yakin olsam ben gelirdim :(

Yaptiktan sonra da goreyim:*

Insan bizide çağırır biz neciyiz burdaa acabaa hii necii :D
Neyse pisince belki telafi edersin :p

tarifini yaza bilirmisin :)
afiyyet olsun bu arada

Olumm az kaldı lan bunları birlikte yiyip kapılardan gecemeyecegimize and içiyorum afsgshhd :zuha:

Son halini görelim, öyle iki hamur göstermekle olmaz bu işler...:)

tarifini yaza bilirmisin :)
afiyyet olsun bu arada

Tesekkür ederimmm. Hamurunun tarifi cok kolay :) Bir paket un, bir tane yas maya, göz karari tuz ve ilik suyla birlikte hamuru yoguruyoruz. Kulak memesi kivamina gelene kadar :p bunuda daha fazla un katarak elde edebiliriz.

Bi saat kadar hamuru mayalanmaya bekletiyoruz üstü kapali bi sekilde. Bi yandan kasar ve sucugu rendeliyoruz. Konserve mantari süzüyoruz onuda ayri bi kaba koyuyoruz. Isteyen taze mantarda kullanabilir ama ben sevmedigim icin konserve mantari tercih ettim.
Mayalanmis olan hamuru 3 e bölerek merdane yardimiyla teker teker aciyoruz. Önce hamurun üzerine domates suyu döküyoruuz. Sonra sirasiyla mantar, sucuk ve kasari ilave ediyoruz :cici:
Önceden isitilmis 200 deerece firinda pisirmeye birakiyoruz :p

Olumm az kaldı lan bunları birlikte yiyip kapılardan gecemeyecegimize and içiyorum afsgshhd :zuha:

tövbe dee giii :zuha:

Son halini görelim, öyle iki hamur göstermekle olmaz bu işler...:)

Sendende bu cevabi bekliyordum zaten, bekle beyfendi :))

Tesekkür ederimmm. Hamurunun tarifi cok kolay :) Bir paket un, bir tane yas maya, göz karari tuz ve ilik suyla birlikte hamuru yoguruyoruz. Kulak memesi kivamina gelene kadar :p bunuda daha fazla un katarak elde edebiliriz.

Bi saat kadar hamuru mayalanmaya bekletiyoruz üstü kapali bi sekilde. Bi yandan kasar ve sucugu rendeliyoruz. Konserve mantari süzüyoruz onuda ayri bi kaba koyuyoruz. Isteyen taze mantarda kullanabilir ama ben sevmedigim icin konserve mantari tercih ettim.
Mayalanmis olan hamuru 3 e bölerek merdane yardimiyla teker teker aciyoruz. Önce hamurun üzerine domates suyu döküyoruuz. Sonra sirasiyla mantar, sucuk ve kasari ilave ediyoruz :cici:
Önceden isitilmis 200 deerece firinda pisirmeye birakiyoruz :p

tövbe dee giii :zuha:

Sendende bu cevabi bekliyordum zaten, bekle beyfendi :))

bir ara vaktim olunca yapicam tesekkurler :)

Yok öyle kilolar kaloriler ayda bir yeterli bu diger günler brokoli yicez :zuha:

An itibarı ile eyüple (pprofesör) konuştum.Şafak:128 diyor. İyiymiş kendileri. telefon numarasını vereyim mi?...:)

Bu arada görmediğim ve tatmadığım bir şeye onay vermemi beklem benden. Orduluların güzel yemekler yaptığını duydum. Sende de o hamaratlık var mı acaba...

An itibarı ile eyüple (pprofesör) konuştum.Şafak:128 diyor. İyiymiş kendileri. telefon numarasını vereyim mi?...:)

Bu arada görmediğim ve tatmadığım bir şeye onay vermemi beklem benden. Orduluların güzel yemekler yaptığını duydum. Sende de o hamaratlık var mı acaba...

Evet yaparim. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri