çok fazla sinirleniyorum ne yapmalıyım

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok fazla sinirleniyorum ne yapmalıyım - çok fazla sinirliyim ne yapmalıyım

Sakin bir yaşam, bol dinlenme, üzüntü*lere aldırmama, gerçekleştirilmesi zor olmakla birlikte etkinliğin biraz azaltıl*ması, kilo alma konusunda rejim yap*maktan daha etkili olmaktadır. Enerji harcamalarını azaltmak için zayıflarda çok önemli bir rol oynayan sinir durumunu düzene sokmak gerekir. Bütün uygulamalarda iyi bir sağlık bakımı, rejimin etkisini göstermesinde yardımcı olabilir.Uyku ve dinlenme saatlerinizin süresini uzatın. Boylu boyunca uzanmış olarak dinlenin. Sırt üstü yatarak kendinizi yormadan bazı jimnastik hareketleri yapın. Daima kendinizi sıcak tutacak biçimde giyinin. Soğuk çok kalori kaybetmenize neden olur ve soğuğa karşı yapacağınız savaşın doğuracağı sinirlilik hali, organizmanızın dengesiz*liğini artırmaktan başka bir işe yaramaz. Yürüyüşler yapın ve bunların süresini aşırıya kaçmadan yavaş yavaş uzatın. Açık havada bir şezlonga uzanmış olarak elinizden geldiği kadar uzun bir süre yatın, tatillerinizi geçirmek için orta yükseltide bir dinlenme merkezi seçin. Bu söylediklerimiz bütün beslen*me uzmanları tarafından paylaşılan görüşlerdir; üstelik herkes tarafından da uygulanabilir. Eğer bu uygulama da yetersiz kalırsa, doktorun önerisiyle ensülin ve kaplıca kürleri yapabilir ya da yine doktorunuzun önereceği başka uygulamaları yerine getirebilirsiniz.

çok fazla sinirleniyorum ne yapmalıyım - çok fazla sinirliyim ne yapmalıyım

sakin olacaksın :p sinirin kimseye faydası yok ne yaparsan kendine ;)

Ek olarak hergün düzenli olarak papatya çayı için.Eğer üç öğün nane çayı içmeyide alışkanlık haline getirirseniz,baş ağrısı gibi bir sıkıntınızda olmaz.Başta yüzme olmak üzere spor dallarına yönelin.Uzman bir psikologtan psikoterapi yada hipnoterapi tedavisi almanızda yerinde olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri