Soru C Çok fazla konuştuğunu düşündüğün için telefonunu açmadığın bir arkadaşın var mı?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Çok fazla konuştuğunu düşündüğün için telefonunu açmadığın bir arkadaşın var mı?

Ben açarım ya ne olursa olsun. Evet var Trabzonlu arkadaşım arayınca 1 saat konuşuyoruz, kendiliğinden kapanıyor sonra tekrar 1 saat. Öyle gidiyor. Sjksj tabii ayda yılda bir sefer oluyor ama arayınca da uzuyor. İllaki açıyorum. Konularımız da heyecanlı oluyooo

benim normal telefon konuşmalarım 1 saat sürüyor...dilekle rekorumuz var, ne kadar olduğunu yazmaya parmaklarım varmıyor.
nasıl 10 dakika konuşup kapatıyorlar ben şok?

bi yerden sonra he he demeye başlıyorum
kapatıyorlar

iş yerinden aradıklarında çok uzatıyorlar, bu yüzden mesai saatleri dışında şirketten gelen aramaları açmam da dönmem de.
onun dışında aramalara dönerim ama istisnalar dışında maks 5 dakika.

cok sukur arkadaslarim benim kafadan :d bir ara patron izinli gunlerimde ariyordu veya mesaj atiyordu isle alakali. bir o zamanlar boyleydim:

Tanidigim var. Oglu 8 yasinda ne yapiyor ne ediyor konuyu dogumuna kadar goturuyor. C section oldu bide. Tmm dogurdun sanci cektin anladik. Ayda 1 telini ya acarim ya acmam

bir soru sorması bile iki saati bulan bir arkadaşımın telefonunu açmak istemediğim oluyo bazen…

Aynı şehirde yaşadığım kişilerle hiçbir telefon konuşmamız uzun sürmez çünkü sürekli yüz yüze görüşebiliyoruz ancak farklı yerlerden uzun görüşmeler olabiliyor. Yine de kimse için böyle bir düşüncede değilim, telefonu bilinçli olarak açmamazlık yapmam.

Çok daralıyorum böyle durumlarda. Vaktimin çalınmasından nefret ederim

Görüntülü arayanları öldüresim geliyor kaşım gözüm çekmek zorundamı seni ya!

Görüntülü arayanları öldüresim geliyor kaşım gözüm çekmek zorundamı seni ya!
Uygun musun diye sorulmadan görüntülü aranmasını doğru bulmuyorum. Yeğenim dışında kimse de aniden aramaz.

• Beğen
Tepkiler: ne
Uygun musun diye sorulmadan görüntülü aranmasını doğru bulmuyorum. Yeğenim dışında kimse de aniden aramaz.
Arıyorlar sigara yakıp anlatıyorlar açmasam mesaj atıyorlar sorun mu var diye :(

Arıyorlar sigara yakıp anlatıyorlar açmasam mesaj atıyorlar sorun mu var diye :(
Uzaklık yoksa görüntülü aramaya ne gerek var ki? Yüz yüze geliyorsun zaten ancak senin çevrendekiler biraz düşüncesiz galiba.:(

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Uzaklık yoksa görüntülü aramaya ne gerek var ki? Yüz yüze geliyorsun zaten ancak senin çevrendekiler biraz düşüncesiz galiba.:(
İyi dinleyiciyim ya lanet olasıcalar Fransa Almanya arası bir trafik oluyor Sjsjs

Var.

Çok önemli bir şeyse zaten ısrarla tekrar arar. Yoksa boş muhabbettir diyip açmadığım oluyor.

disarda bi yerlere giderken arayan kisilerin telefonunu acmiyorum

Var. En son Gamer aradı bakmadım,
Ne oldu dedim?
Neden açmadın dedi,
belki kaza yaptım dedi,
kaza yapsan ben anlarım, söyle dedim,

şalgam istiyormuş,

yav.

...

Geri