İğrenç ya biri neyine yetmiyorpara kavga ettirtmeyen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İğrenç ya biri neyine yetmiyorpara kavga ettirtmeyen
Ay birde hepsinden bebek yapacakmış.ya ama onlar mutlu huzurlu gecinip gidiyorlar iste mideleri genis
sapikligin diyer cesidi bu iste
normal olsalar zaten olmazdi
Bir kadından olursa dediğin doğru ama farklı kadınlardan cazip gelmiyor yoksa bende 4-5 çocuk istiyorum kalabalık aile felan hayal kuruyorumkafa dayanir o istek meselesi
hani zevkle renkler tartisilimaz derlerya onun gibi birsey
hem normalinde bir ailede nekadar cok cocuk olursa o aile okadar cok mutlu olur
ya bende bu sekili dogru bulmuyom aslinda burda adammi sapik kadinlarmi sapik oda belli deyil
cocuk yapabilecek yadaysan gebelige musaitsen hic durma hemen cocuk yap
ben bile bu yasda uygun birini hayatima bulsam hemen cocok yapmasini isterim))) Yaşım yerinde gebeliğe de musaitim de eksiğim var ssjsj
Bebek yapacak eşimben bile bu yasda uygun birini hayatima bulsam hemen cocok yapmasini isterim
hayirdir negibi eksigin var
benim yok
senindemi yok esin sevgilin birlikteligin
Yokbenim yok
senindemi yok esin sevgilin birlikteligin
Arayan bulsun ben aramiyorum (:git bul bir enisde birde bana bulda bacanak olalim bari
Pekii (: bulursam YouTube den link atayımsevmiyom intagram gibi seyleri tik tik gene sildim face yillardir kullanmiyom acip bakmiyom bile
benim bi burasi var birde okey birde okeyin sohbet yeri onun haricinde hic bir yere girmiyom
whatsapp saymiyom tabiki
Pekii (: bulursam YouTube den link atayım