Çok dile gelmişti napsaydim ki ¿

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 3721 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sikınti olmuyor etiketlemede .
Pardon yanlis karar derken ¿ ben seçimlerimi oylamadim sadece sectim ve selamlamak istedim yaptigim herseyi pisman olmadan yaparim sana göre yanlis karar ama bana göre yerinde bir karar. Henüz tanismamis olmamiza ragmen bu uslubun hosuma gitmedi olmadi desen anlarim ama fazlasina izin vermem, yinede sana saygi duyuyor hoşbuldum diyorum .

Lütfen : ) daha dün mizahtan bahseden birinin bunları yazması ne kadar ironik oldu. Herkesin sie'den anladığı ilk mana gibi bende küfür anlamının çıkmasına istinaden yazmış olduğum bir yorumdu ama nedense sadece benimkine alındınız o da sizin tercihiniz diyor ve tanışmamış olmamızın sürmesini temenni ediyorum bu gereksiz çıkışınızdan sonra.
Teşekkürler.

Lütfen : ) daha dün mizahtan bahseden birinin bunları yazması ne kadar ironik oldu. Herkesin sie'den anladığı ilk mana gibi bende küfür anlamının çıkmasına istinaden yazmış olduğum bir yorumdu ama nedense sadece benimkine alındınız o da sizin tercihiniz diyor ve tanışmamış olmamızın sürmesini temenni ediyorum bu gereksiz çıkışınızdan sonra.
Teşekkürler.

Sayfami okursan hepsi olumsuz ve ben hepsini tebessümle ictenlikle karsiladim ama senin "yanliş karar " sözüne takildim nihayetinde ben akli selim bir insanim eger bir karar verdiysem bu benim icime sinmistir ha olmadi yakismadi dersin eyvallah derim ama kararlarima saygi duyulmasi taraftariyim
Nixie seninle bir problemim yok hosuma gitmeyen cümleyi yazdim umarim anlarsin beni.
Benim gereksiz cikisimi kenara koyup senin hadsiz yorumunu ele alalim bence daha adil olur (:
Tanisma talebim olmadi olamaz .

Sayfami okursan hepsi olumsuz ve ben hepsini tebessümle ictenlikle karsiladim ama senin "yanliş karar " sözüne takildim nihayetinde ben akli selim bir insanim eger bir karar verdiysem bu benim icime sinmistir ha olmadi yakismadi dersin eyvallah derim ama kararlarima saygi duyulmasi taraftariyim
Nixie seninle bir problemim yok hosuma gitmeyen cümleyi yazdim umarim anlarsin beni.
Benim gereksiz cikisimi kenara koyup senin hadsiz yorumunu ele alalim bence daha adil olur (:
Tanisma talebim olmadi olamaz .

Sie canım tamam : )

Teşekkür ederim güzel insan.

Rica ederim de Nixie ile yazışmanızı yeni okudum. Onun ilk mesajında yazdığını yanlış anlamışsın sanırım canım,o sana sorgular şekilde yazmamış , forumda bazı kısaltmalar yönetime takılıyor ve nickinin belki küfür algısı yaratabileceğine,sıkıntı yaşayabileceğine vurgu yapmış yoksa hadsiz biri değildir. Nacizane fikrimi belirtip arayı yumuşatmak istedim.

Rica ederim de Nixie ile yazışmanızı yeni okudum. Onun ilk mesajında yazdığını yanlış anlamışsın sanırım canım,o sana sorgular şekilde yazmamış , forumda bazı kısaltmalar yönetime takılıyor ve nickinin belki küfür algısı yaratabileceğine,sıkıntı yaşayabileceğine vurgu yapmış yoksa hadsiz biri değildir. Nacizane fikrimi belirtip arayı yumuşatmak istedim.

Bunlara tabiki amenna ama benim genel kararlarima yanlis diyemez ne sifatla ve ne hakla.
Yoksa onca yorumu gülerek okudum ve dahasi laf vurmalara başladiysa tamamen hadsizligi ele aldigini düsünüyorum.
Kırmızı her söz her insana yazilmaz tartip düsünmek lazim.
Tesekkür ederim aciklaman icin.

Ortam heat :D yeni nickinle başarılar o zaman :)

Hoş geldiniz Sie,
Aklı başında ve bilinç ehli bir insan görmek çok güzel.
Keyifli forumlar.

Çok teşekkür ederim bende sizin bazi yorumlariniza denk geldim gayet güzel akilli bir karaktersiniz hoşbuldum (:

Lügatı bu kadar hoş bir hanımefendiye çiçek de farzdır.
Çok teşekkür ederim Sie.Sizin için.

wmkbfiwc.jpg

Hoşgeldin tekrardan o zaman,keyifli forumlar dilerim:tatlı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri