çok derdim var çok

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
Şimdi sorunum şu ben bugün kaza yaptım kar'ın azizliğine uğradım.kazayı yapınca yolun durumunu araştırdım anayol gibi kullanılan şehir haritasında geçen bir yol.Belediyenin çalışmaması yüzünden araç yokuş aşağı kaydı tuzlama yapmayan çalışmayan belediyeye dava açsam kazanırmıyım sonuçta vergi deyince eksiksiz veriyoruz . avukat neyn varsa yarı yarıya kırışmayı öneriyorum .:not:zincir takılı kış lastikleride takılı

Geçmiş olsun müdür. Cana geleceğine mala gelsin.. Ama devlete açıyon davayı yaş o iş tutmaz :/

Devleti devlete şikayet edipte bir şey olacak mı ? İnanıyor musun buna paşa ? :D

Paran mı çok hacı? Mahkemeydi, avukattı falan. Bi iş çıkmaz boşuna ne zamanını ne de paranı harca. :D

öncelikle şunu söyleyeyim 10 yıldır araba kullanıyorum kaldırıma bile sürtmedim cenabet mi çıkıyosun yola başın beladan kurtulmuyo?

ikinci olarak eğer o davayı açarsan mahkemeyi trolllemekten müebbet yersin :D

Geçmiş olsun. Kar lastiği ve zincir şart. Fazla uğraşma üstüne ceza da itelerler neden zincir takmadın diye . :)

Kolun bacağın kopsaydı veya ölseydin belli bir miktar para alırdın-ız. Şartlar bunları karşılamıyorsa yapacak birşey yok.

davayı açtıktan sonra en fazla yapcakları o yolu tuzlamak olur , para olayını unut :D

Ooo cok gecmis olsun insallah saglik sorunun felan yoktur :/

sağolun yaralanma zedelenme sadece arabada var avukatla görüştüm donlarına kadar alıcam.pazartesi davayı açıyoruz o iş tamam masraflarıda kasgoya yiteledik rahatım şimdi

sağolun yaralanma zedelenme sadece arabada var avukatla görüştüm donlarına kadar alıcam.pazartesi davayı açıyoruz o iş tamam masraflarıda kasgoya yiteledik rahatım şimdi

Sahicimi? :D Moralini bozmak gibi olmasın müdür ama bizim avukatta zamanında bizi öyle gaza getirdiydi Mart da 9. senemize gircez inşallah Bağ-Kur la :cheers: Bağ-kur kalmadı ama biz hala davalığız yani düşün :D Bağ-kur un avukatı da aile dostumuz olur yani :)

kasko sadece arabanın masraflarını karşılıyo di mi? davaya gereksiz yere para verceksin kank, avukatlar her zaman seni destekler çünkü adamlar dava için ücret alacaklar, neye dava açıldığı önemli değil onlar için. tipim yüzünden allah'a dava açacam desen gel vesayet ver halledelim der onlar :D

Sahicimi? :D Moralini bozmak gibi olmasın müdür ama bizim avukatta zamanında bizi öyle gaza getirdiydi Mart da 9. senemize gircez inşallah Bağ-Kur la :cheers: Bağ-kur kalmadı ama biz hala davalığız yani düşün :D Bağ-kur un avukatı da aile dostumuz olur yani :)

torpillisin yani ne yapım gidim belediyeyimi dağıtayım başkanın ağzınımı kırayım napayım

kasko sadece arabanın masraflarını karşılıyo di mi? davaya gereksiz yere para verceksin kank, avukatlar her zaman seni destekler çünkü adamlar dava için ücret alacaklar, neye dava açıldığı önemli değil onlar için. tipim yüzünden allah'a dava açacam desen gel vesayet ver halledelim der onlar :D

istersen seni bile karşılıyo hastane masrafları arabanın çakmğına kadar sigortalısın.avukat olasım geldi

Geçmiş olsun..Kasko zaten karşılıyodur.. Dava falan canını sıkacak bence boş yere..

vercek paran varsa ac ama senın donuna evıne kadar alırlar avukat zıncır takmadın dıye sen ceza yersın

Geri