arkadaşlar 1,72 boyunda 54 kiloyum ne yaptıysam kilo alamıyorum
nasıl kilom normale döner ne yapmam lazım bi yol deneyen yada kilo alabilen arkadaşlar varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sakın vücut geliştirme olayına girme onun için öncelikle kilonun belli seviyede olması gerek misal benim boyum 178 ve kilomda 75 seninde bu oranda olması gerek ki vücut yapmaya çalıştığında şekilli dursun yoksa daha fazla kilo kaybı yaşarsın
nasıl kilo kaybı yaşayacak hocam?
Şöyleki vücut geliştirme olayına girerse,öncelikle kilo aldırmak için toz vb şeyler verecekler saçma sapan bir kilo alma prosedürü uygulayacaklar,kilo alacak ta ve sonra vücut da geliştirecek.Ama daha sonra toz vb şeyleri kullanmaya devam etmediği için ve vücut da buna iyice alışacağı için daha hızlı bir kilo kaybı olacak.Ve vücutta şekil bozulmaları olacak.Bir çok arkadaşımın başına geldiği için biliyorum kendim de vücut geliştirme ile uğraştım ki hala eskisi gibi sık olmasa da vücudu yerinde tutmak için uğraşıyorum.