çok cılızım ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 4410 gün önce görüldü
arkadaşlar 1,72 boyunda 54 kiloyum ne yaptıysam kilo alamıyorum :( nasıl kilom normale döner ne yapmam lazım bi yol deneyen yada kilo alabilen arkadaşlar varmı?

Yatmadan önce düzenli yemek ye öyle uyu bir de sigara içiyorsan bırak kenkı kendıne alırsın kiloyu :)

Benim arkadaşım balık yağı hapı mı, balık vitamini hapı mı ne ondan kullandı. O yardımcı olabilir, bir dene. 1.72 boya 54 kilo o kadar cılız olmaman lazım aslında.

spor yap vücut geliştirme ve iyi beslen 6 ay sonra görüşelim.

Lethem erkek vücudu kiloyu zaten göstermiyor ondan dolayı cılızdır.

Vitamin hapı kullanmalısın kesinlikle pekmez falanda ye güzelce akşamları da ekmek ye boş bol ağzın hiç boş durmasın abur cubura da yönel bir aya tamamdır

bol baklava tatli ve cikolata ye tatmamdir bide vucut gelistir spor yap
hamur yemekler yee ve uyu -en guzel kilo alma yontemi

karbonhidrat ve protein tozu kullandım iştah açiçı şurup kullandım evet erkek olduğum için çok cılız duruyorumm heralde bi bayana bu kilo sorun olmz kollarım ve bacaklarım çok ince

hemen hemen her yemeği yiyorum iştahım olmasa da zorla yemeye çalışıyorum zaten zorlamasam daha da zayıflarım heralde

Doktora gittiniz mi peki? İşin uzmanının bu konuda ne dediği asıl önemli olan..

gitmediğim doktor kalmadı hepsi bisürü ilaç verdi diyetisyene gittm oda aynı şekilde liste hazırladı fakat bunlarla sadece kilom aynı kalıyor artmıyr acaba vücut geliştirme yapsam kilom artarmı vücudum düzelirmi??

Sakın vücut geliştirme olayına girme onun için öncelikle kilonun belli seviyede olması gerek misal benim boyum 178 ve kilomda 75 seninde bu oranda olması gerek ki vücut yapmaya çalıştığında şekilli dursun yoksa daha fazla kilo kaybı yaşarsın

Sakın vücut geliştirme olayına girme onun için öncelikle kilonun belli seviyede olması gerek misal benim boyum 178 ve kilomda 75 seninde bu oranda olması gerek ki vücut yapmaya çalıştığında şekilli dursun yoksa daha fazla kilo kaybı yaşarsın

nasıl kilo kaybı yaşayacak hocam?

nasıl kilo kaybı yaşayacak hocam?

Şöyleki vücut geliştirme olayına girerse,öncelikle kilo aldırmak için toz vb şeyler verecekler saçma sapan bir kilo alma prosedürü uygulayacaklar,kilo alacak ta ve sonra vücut da geliştirecek.Ama daha sonra toz vb şeyleri kullanmaya devam etmediği için ve vücut da buna iyice alışacağı için daha hızlı bir kilo kaybı olacak.Ve vücutta şekil bozulmaları olacak.Bir çok arkadaşımın başına geldiği için biliyorum kendim de vücut geliştirme ile uğraştım ki hala eskisi gibi sık olmasa da vücudu yerinde tutmak için uğraşıyorum.

Vitamin hapı kullan sonucu bir ay içinde görürsün ama çok dikkatli ol doktorunun dediklerine uyarak.

Şöyleki vücut geliştirme olayına girerse,öncelikle kilo aldırmak için toz vb şeyler verecekler saçma sapan bir kilo alma prosedürü uygulayacaklar,kilo alacak ta ve sonra vücut da geliştirecek.Ama daha sonra toz vb şeyleri kullanmaya devam etmediği için ve vücut da buna iyice alışacağı için daha hızlı bir kilo kaybı olacak.Ve vücutta şekil bozulmaları olacak.Bir çok arkadaşımın başına geldiği için biliyorum kendim de vücut geliştirme ile uğraştım ki hala eskisi gibi sık olmasa da vücudu yerinde tutmak için uğraşıyorum.

bende şahsen halen uğraşan ve arkadaş gibi zayıfken bu işe başlamış biri olarak. Toz vb hiçbirşeye girmeden sadece normal beslenme ile vücudunu geliştirip kilo alabilir. Ki bir önceki mesajımda 6 ay yazmıştım eğer toz vb girerse ki girmesin tavsiye etmem daha kısa süreye düşer bu durum ve sağlık açısından da sıkıntı yaşar.

Fakat bence. Vücut geliştirme yaparak ve normal beslenerek kilo almaya başlar. Ben kendimden biliyorum ve birçok zayıf olanlarıda bu şekilde ideal kiloya ulaşmasını biliyorum.

Geri