Çok Çalışan Sevgili

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Değil buluşmaya aramaya hatta msj atmaya dahi fırsat bulamayan ges sevgili tipi :D

-Benim Sevgilimde Çok Çalışıyor Fakat Bunların Hiçbirini yapmıyor..İlgi ve alakasını Hergün Daha fazla Gösteriyorr :o Herkez Bir Olmuyor.

Bkz : (Evlenmek için para biriktiren sevgili)

Kötü .. Gezmek istersin vakit olmaz; yemek yemek istersin izin olmaz... Sıkıntı.. Çok çalışan işkolik sevgili iyi değildir :)

"Cocuk ta yaparim kariyer de" diyen hatun kisileri geldi aklıma

vallah ben bu söze inanmam
seven her türlü bulur yolunu
bak yine sinirlendim yine geldiler bana
kim acti bu konuyu

hiç çalışmayıp boş boş oturandan iyidir

çok sık olmaya başladıysa vardır bir sorun

Para biriktirmeye çalışan sevgilidir.

Ama çok çalışmayı bahane edip zaman ayırmıyor aramıyor mesaj atmıyor gelmiyorsa o zaman başka naneler yiyen sevgilidir de denebilir.

ne guzel adam calisiyor iste, ekmek parasi. Hem kuru mesajda atacak vakti vardir arada arada abartmamak lazim.

O mutlaka zaman ayirir. Arabayi kenara ceker ve yollar bir mesaj yada arar mutlaka. MUTLAKA :D

çok çalışıp tanrı olacağım sözü aklıma geldi nedense)

Hiç öyle bir sevgilim olmadı, gerektiği kadar bana vaktini ayıran kişilerle karşılaşmışım demek ki ya da ayıramıyorsa da idare eden taraf benmişim.

ayyy bana öle erkekler seksi gelio :ppp

Çok çalışıyor gibi yapmayıp gerçekten çok çalışıyor ve yoruluyorsa, sevdiceğinin anlayışla karşılaması gereken kişidir. Seviyorsan, racon bu.
Ama şundan emin olmalı insan "bana da bir şekilde vakit ayırıyor, özen gösteriyor, değer veriyor" Bu samimiyet ve güven hissediliyorsa, neden anlayış gösterilmesin ki? Tembel insan ya da çok fazla ideali/bir derdi/ bir çabası/ bir davası olmayan insan daha çok yıpratır gibi geliyor bana.

Geri