Otantik Varoluş
Bronz Üye
Üzmeyin birbirinizi demek istiyorumsoft ne demek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üzmeyin birbirinizi demek istiyorumsoft ne demek
Üzmeyin birbirinizi demek istiyorum
sevgiye susamış sana gelirimçabuk mu geliyorsunuz genel de?
Yeni cumhurbaşkanı adayı olarak geldim. Randevum sizlerle, hepinize sıcak karşılamanız için teşekkürler..Kiminle randevulaştiniz... hoşgeldiniz..
özür dilerim, yüksek sesle konuşmayı severim@OTANTİK VAROLUŞ hosgeldin niye nickini buyuk harflerden aldin sanki boyle bize bagiriyormussun gibi hissettim
ama o kızmadı :/Hosgeldiniz, nickinizi duzenledim bilginiz olsun. Birde @Xasthur gibi atanamamis Cem Yilmaz’larimiz var, fazla takmayin derim. Iyi eglenceler.
Nereye bose psii. Ay noluyorrGirdiğimiz yerden çıkmak yakışır, öptümss...
kız gidiyom ben, yeter zaten bana pek uymadıydı burası. bi veda ediyim dedim, güldük, güldürdük... tek tek oğraşmayayım dedim herkesle bebeksiniz...Nereye bose psii. Ay noluyorr
Senin canini birileri slkmis yalan soyleme. Forumda gayed egleniyordun keyifliydin bizlerde seni sevdik. Gidemessin.kız gidiyom ben, yeter zaten bana pek uymadıydı burası. bi veda ediyim dedim, güldük, güldürdük... tek tek oğraşmayayım dedim herkesle bebeksiniz...