Çok Aykırı Şekillerde Ders Çalışan 12 Çalışkan Öğrenci

Konu sahibi son olarak 4374 gün önce görüldü
  1. 1. Motor Arkasında Ders Çalışan Çocuk

29735_m.jpg

2. 2. Ders Çalışırken Ermiş

29741_m.jpg

3. 3. Hastalıkta Sağlıkta Ders Çalışan Çocuklar

29737_m.jpg

4. 4. Bravo

29742_m.jpg

5. 5. Saçları Çalışmasına Engel Oluyor

29736_m.jpg

6. 6. Hocanın Dersi Bırakmaya Niyeti Yok

29743_m.jpg

7. 7. Kız Çalışmak İçin En Münasip Yeri Bulmuş

29738_m.jpg

8. 8. Oturduğu Sırayı Bile Trene Getirmiş

29744_m.jpg

9. 9. "Hoca Çok Ödev Verdi Ya"

29739_m.jpg

10. 10. Plajda Bile Ders Çalışıyorlar

29745_m.jpg

11. 11. Çocuk Ders Çalıştığı İçin Arkadaşları Alay Edince Böyle Bir Yol Bulmuş

29740_m.jpg

12. 12. Kesin ÖSS Birincisi Olur

29746_m.jpg

9 'dakinin aynısı bizim öğrenci evinde gerçekleşmişti :o

Aynen 3. sınıf finaliydi :o Yalnız şu saçı mandallayan da iyiymiş :kiki: Saçımı şekilden şekile sokuyorum ben de masa başındayken denesemmi onu da :kiki:
:D Dene bakalım,belki daha etkili olur ders çalışırken :D Hiç bu şekillerde ders çalışmak kısmet olmadı bana da bea :D

:D Dene bakalım,belki daha etkili olur ders çalışırken :D Hiç bu şekillerde ders çalışmak kısmet olmadı bana da bea :D

Saçı masanın üstüne monteli bişeye mandallamış hayatta yerimden de kalkamam iyice inceledim :kiki: trendeki de sana uygun olabilirdi azimli olsaydın :kiki:

Saçı masanın üstüne monteli bişeye mandallamış hayatta yerimden de kalkamam iyice inceledim :kiki: trendeki de sana uygun olabilirdi azimli olsaydın :kiki:
:D Eğitim hayatım boyunca hiç o kadar azimli olasmadım,kısmet olmadı hiç ders çalışmak :D Dersin derste öğrenileceğini savunanlardan olduğum için okulu bitirmem baya uzun sürdü :D

Kulakligi takip son ses metalica dinleyerek ders calisirdim diye sasiran arkadaslarima selamlar:p

Geri