Çok aşıksınız ve o da başka birine aşık oldu, ne yaparsınız?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 3731 gün önce görüldü

Çok aşiksiniz oda baska birine asik oldu ve gözünüze sokuyor bunu naparsiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    12
liseli mi bu kız ya niye öyle şeyler yapıyor ergen sanırım :S :D

Fazla gözüme sokamaz çünkü uzaklaşırım.

Gider kolundan tutar bi dk ya sen napıyosun şeklinde kavga başlatırım. Tartışma esnasında ne kadar kızgın olduğumu anlasın diye ağzımdan tükmük çıkarttırırım mümkün mertebe iğrençleşirim. Bunu onun yanına bırakmam anladın mı datsız ederim ona herşeyi
@Shinigami madem hortlattın 2016'daki postu
o zaman yeni cevabımı aşağıdaki şarkıyla vereyim

Bu soruyu 15-20'li yaşlarda; intihar ederdim, kendimi öldürürdüm vs gibi cümlelerle, 20'li yaşlardan sonra; İsyankar tavırlar, ağlamalar ya da feryat figan şeyler yazardım. Ancak 30'u devirdikten sonra belli bir yaşa gelince hayatınızda kalmak istemeyen veya sizi sevmeyen birine karşı hemen arkanızı dönebiliyorsunuz. O kişiden hemen vazgeçebiliyorsunuz. O yüzden şu an o durumu yaşasam sanırım yapabilecek bir şey yok der geçer giderim.

aşık olduğum kadın başka adama aşık olsa ben de onun aşık olduğu adama aşık olurdum. maksat ibnelik olsun.

başkasına aşık birine aşık olacak kadar düşmeyiz çok şükür.

tek taraflı aska inanmıyorum. birinden o enerjiyi almadan cok asık degil asık olamazsınız. ulasamamanın verdiği hırs takıntı artık her neyse onun adın ask diyorsunuz bence.

Hevese de ask demisler vahvah. Max 6 ay omru o askin canisi Xd

11 veya 12 yaşındaydım. Diğer sınıfta çok güzel bir kız vardı. Annemler tanışıyordu. Bize de gelmişler ve ben evde yoktum. Annem çizdiğim resimleden beğendiği bir tanesini ona hediye etmiş. Çok üzüldüm, o gün evde olmadığıma tabi. Büyüyünce evleniriz diye düşünüyordum. Ama daha küçüktük ve öyle şeyler düşünmemem gerekiyordu. Sonra okullarımız ayrıldı. Sonra biriyle görüştüğünü duydum. ama inanmadım. Görmediğim şeye, özellikle de başkasına inanmam. Sevdiğime inanırım anca. Ve doğru çıktı. Sonra başka birini daha buldu. O da arkadaşım çıktı. Ve bir de bize ne yaptıklarını anlatmakta bir sakınca görmedi. Ve, kendime dedim "şimdi seni kabimden sileceğim" ve sildim. Hiç bir acı çekmediğime çok şaşırdım. Bir ara kendimden duygusuz biri olabileceğimden şüphelendim. Onu da atlattım. Sonunda bunu başarmış olmak bana güven verdi, güçlüyüm.

Bir şekilde yıllar sonra tekrar kendisinden haber aldım. Evlenmişler ve çocukları olmuş ve ayrılmışlar.

Kurbanda danaya girelim. Ne yapılır ki başka…

Geri