CoD: Black Ops 3 İçin PC Optimizasyon Yaması Geldi!

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Treyarch’ın geliştirdiği serinin yeni üyesi CoD: Black Ops 3, hem PC hem de konsol platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Çıkış yaptığın günden bu yana satış rakamları iyi durumda olan oyun için yapımcı firma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Treyarch, oyuncuların göstermiş olduğu ilgiyi boşa çıkarmamak için PC platformunda yaşanan sıkıntıları gidermek adına yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu sayede bir çok sıkıntı ve problem giderildi. Oyunun PC sürümündeki oynanış kalitesi yükseldi. Ancak tüm sorunların çözülmedi de konuşuluyor.

Treyarch’ın göstermiş olduğu bu çaba yine de oyuncuların hoşuna gitti.

call-of-duty-black-ops-iii-web-640x360.jpg

Multiplayer

alan varsa aile paylaşımıylan versin hikayeyi oynayıp daha bakmıycam zaten, 20 30 kağıt veririm .d

Steam'dan satın aldım şuan iniyor %85 bitsin indirip kurucam screen shoot atarım

bilmiyordum valla baktım şimdi ama aynı pc de olması gerekiyor sanırım öyle gibi algıladım ben :D

şöyle oluyor hacı, örneğin benimle paylaşmak istiyorsan önce benim bilgisayarımda bi giriş yapmış olman ve bilgisayarımı yetkilendirmiş olman lazım sonra sen çıktığında ve bu bilgisayardan ben girdiğimde kütüphaneni benimle paylaşabiliyorsun, tabi 3. parti DRM kullanan oyunlarda geçerli olmuyor ubisoft rockstar oyunları vs.

sen herhangi bir oyundayken ben senin oyunlarına giremiyorum, önceden sadece aynı oyunu oynuyorsak giremiyordum ama şimdi herhangi bir oyunda olsan da paylaşılan oyunlar oynanamaz kuralı getirdiler biraz saçma oldu

şöyle oluyor hacı, örneğin benimle paylaşmak istiyorsan önce benim bilgisayarımda bi giriş yapmış olman ve bilgisayarımı yetkilendirmiş olman lazım sonra sen çıktığında ve bu bilgisayardan ben girdiğimde kütüphaneni benimle paylaşabiliyorsun, tabi 3. parti DRM kullanan oyunlarda geçerli olmuyor ubisoft rockstar oyunları vs.

sen herhangi bir oyundayken ben senin oyunlarına giremiyorum, önceden sadece aynı oyunu oynuyorsak giremiyordum ama şimdi herhangi bir oyunda olsan da paylaşılan oyunlar oynanamaz kuralı getirdiler biraz saçma oldu

valla steam'ı daha 1 aydır aktif kullanıyorum böyle bir özellikten haberim yoktu hallederiz ya aile paylaşımını şu oyun bi inse hayırlısı ile kotayıda aştık iyice ağırlaştı sabırsızlanıyorum ben de :D

@Bal Porsuğu bir önderlik yapta multiplayer oyunlar oynayabileceğimiz bir team kuralım forumda.

hacı ben hiç multici değilim ya, hikayeyi bitirip bakmam daha oyuna, hikayesi uzun ve güzel oyun alırım genelde o yüzden
dünya multiplayer olmuş kimse hikayeye önem vermiyor artık bu beni deli ediyor, codun hikayesi tırtmış mesela, korsan oynamayı bile düşünüyorum

Hikaye odaklı multilerde var örnek Left 4 Dead :)

o da sarmadı ya :)
fallout 4 hikaye uzunmuş bayağı, fiyatı uygun olunca dadanırım

iyi bakalım güle güle oyna, sistemin ne :D

komple yazıyım :D

Thermaltake armor kasa
zalman soğutucu
çift monitör
Lg Dolby digital hometheatre
intel 3930k i7 işlemci
asus p9x79pro anakart
nvidia 670GTX ekran kartı 16GG DDR3 ram
129gb ssd
1+1 1tb hdd

yakın bi zamanda upgrade yapıcam ama

komple yazıyım :D

Thermaltake armor kasa
zalman soğutucu
çift monitör
Lg Dolby digital hometheatre
intel 3930k i7 işlemci
asus p9x79pro anakart
nvidia 670GTX ekran kartı 16GG DDR3 ram
129gb ssd
1+1 1tb hdd

yakın bi zamanda upgrade yapıcam ama

ekran kartı upgrade et yeter hacı sana, 980 Ti yakışır :D

ekran kartı upgrade et yeter hacı sana, 980 Ti yakışır :D

işlemci ve ekran kartını güncellicem zaten titan tarzı birşey düşünüyorum 3d de çalıştığım için ekran kartı baya performanslı olması gerekiyor işlemciyide yeni 4.nesil yada 5.nesil birşey almayı planlıyorum.

Geri