Çocuktan Al Haberi Yeni Katılan Erzurumlu Efe Koçyiğit kimdir

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Çocuktan Al Haberi programına yeni katılan ve ilk programda dikkatleri üzerine çeken Efe Koçyiğit aslen Erzurumlu. 6 yaşında olan Efe yemek yemenin en büyük hobisi olduğunu belirtiyor.

Biraz iştahlıyım galiba. En çok tavuklu pilav seviyorum diyen küçük Efe programın en çok konuşulan çocukları arasında yerini şimdiden aldı.

[YOUTUBE]8Jvug3fiAYI[/YOUTUBE]

Çok meşhur oldu. Konuşmasını caps falan yapıyorlar. Çok fena ya. :)

Cok tatli ve komik cocuk
zekasina hayran kaldim şöyle bi cocugum olsun baska bisey istemiyorum;sx

Bu çocuğun dans ettiği bir videoyu meşhur yazar J.K. Rowling retweet etmiş twitterda. Maşallah çok tatlı .
Velhasıl gelelim fasulyenin faydalarına. Ben bu programda çocuklara replikler verilip öğretildiğini düşünüyorum. Programda her çocuğun kendine has tavrı , duruşu var. Hepsi bu programda öğretilip, belli bi kalıba sığdırılıyor. Efenin o şivesi, kiminin prensesçiliği , kiminin atarı ..
Hiç doğru değil.

Yapmacık bir program.
Ben bunların yaşındayken altıma işiyordum bunlar ise bu yaşta kurdukları cümlelere bak

Comar çocuğu. Sevimli veya zeki falan değil. Akademik başarı beklenmemeli. Ayrica bu program böyle değildi. Sufle vererek kukla oynatıyor "efrim apla"

Climax hakaret etmediğin ırk millet din oymak etnik grup kaldı mı

Climax hakaret etmediğin ırk millet din oymak etnik grup kaldı mı
Rahatsız oluyorsan engelle. Duyma görme. Hakaret yok. Başvekil kendini "bu milletin çobanı" olarak tanımlamıştır. Elbet cobanli köyde koyunlar karabaşlar bizim milli değerimizdir. Zoruna mı gitti köylülük evet biz koyluyuz ve köylü milletin efendisidir insaALLAH. Yafudilik yapma. Dine dön

Kariş. Lan. Olum bunun neresi sevimli? Bana çırkın diğıır - yapiğır, - olığir, - accıktım haa - baklava çekti canım haa - diyen bir şey bu em ve qû.​

Yenmeyen hayvanı sevmeyen. Ama kedi köpek seven cocuk

Çocuk tamam da çocuk gibi değil,
Aşırı sevimsiz ve itici bi'şey bu be.

Geri