Çocukluk İşte

Konu sahibi son olarak 563 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçükken benim sözüm çok dinlenirdi her yerde öncüydüm ben (ki hala öyleyim:p) Yine akşam üstü oynuyoruz arkadaşlarla sokakta bende karıncalar çok yararlıdır filan diye birşeyler geveliyorum:D Sonra aklıma geldi ama öyle böyle değil ballandıra ballandıra karınca yemek faydalı diyorum :D Neyse Tuğçe diye bir arkadaşım vardı artık nasıl inandırıcı olduysam kız karınca yedi ashahshhdjha :D Tabi bende destek veriyorum filan :kiki:
Not: Hala arkadaşız ama uzak yerlerdeyiz :p

Dün karınca konusu açılınca aklıma geldi uzun bir süreden sonra sizinle de paylaşayım dedim:p

Iyy :D yaşıyomuş hala kız :S öyk ya sabah sabah midem bulandı

Kim bilir Siz Bilmeden Neler Yemişinizdir Kız En Azından Karınca Yemiş. :D

Benim kizkardesimde senin gibiydi :D ilkokulda bi kiza ayakkabisinin altini yalatmisti .)

Iyy :D yaşıyomuş hala kız :S öyk ya sabah sabah midem bulandı

Bir karınca yemekle kim ölmüş ahahahha :D

Kim bilir Siz Bilmeden Neler Yemişinizdir Kız En Azından Karınca Yemiş. :D

Bizim bilmeden yediklerimizi o kız yemiyor mu :p

Benim kizkardesimde senin gibiydi :D ilkokulda bi kiza ayakkabisinin altini yalatmisti .)

Aneeeeeem o benden de betermiş ahahahah :D

Zaten insan yaşamı boyunca bir sürü böcek yutuyormuş uyurken o yüzden sorun olmaz hele karınca minicik bişey kaç tane yedi acaba.. :D

Olsun varsın, en azından karıncalar temiz canlılardır.

Hem tayland da bunun pilavı bile yapılıyor.

:)

Yok yahu o eskidendi artık öyle huylarım yok :p

Zaten insan yaşamı boyunca bir sürü böcek yutuyormuş uyurken o yüzden sorun olmaz hele karınca minicik bişey kaç tane yedi acaba.. :D

Ben biri saydım sonra ortamdan ayrıldım :kiki:

Olsun varsın, en azından karıncalar temiz canlılardır.

Hem tayland da bunun pilavı bile yapılıyor.

:)

Değil mi vardır elbet bir yararı :p

Herşey buraya kadarmış ric:/

Şaka diyorsun Relo bak üzme beni :p:D:D:D:D

Ben de kücükken yazlıkta yolları hic bilmedigim halde gelin ben buraları biliyorum diye milleti pesime takmıstım hep birlikte kaybolmustuk arkadaslarım kaybolduk diye aglamıstı falan :o :kiki: ah ah kücüklük :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri