Çocukluk işte

• Kullanıcı Moira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 3430 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçükken mahalledeki arkadaşlarla maç yapıyordum. :dyg:
Bildiğiniz yapıyordum ya ne biçimsin Selinsin sen diyorlardı :D Hayır ne cesaret erkeklerle gidip maç yapmak hele ki bir sürü kişinin karşısında. Deliymişim ya ben :D Fazla deliymişim vallaha. :D :D
İşte bu yüzden maç muhabbetlerini de maçları da seven bir yapıya sahibim.
Tabii artık o kadar fanatik değilim ama bir ama maçkoliktim :haha:

Bende maç oynardım hep çokda iyi oynardım ahahah :D

her kız çocuğun başına gelebilir :D

ohooo mikasa topu mahallenin abisi yüzüme yapıştırdı gol atıcam diye:D bi hafta yüüzümün yarısı şiş gezdim sadece oynamakla kalmadım sakatlandım bilee:D

Erkeklerle maç yapan kız candır can :) Benden daha iyi top cambazı olan kız arkadaşlarım vardı, tabi yaş ilerledikçe üzerine yapışan 'erkek fatma' etiketinden kurtulmak için bizimle maç yapmayı bıraktılar.

Plesk Sende cansın :D Sağ olasın da bana öyle demediler şükür korktular mı naptılar :D

Plesk Sende cansın :D Sağ olasın da bana öyle demediler şükür korktular mı naptılar :D

Yüzüne dememişlerdir, arkandan demiş olabilirler belkide senden korktular. Acı ama gerçek maç yapan kızlara 'erkek fatma' lafını çok iyi yapıştırıyorduk :D hem seviyorduk hem dövüyorduk :D

Yüzüne dememişlerdir, arkandan demiş olabilirler belkide senden korktular. Acı ama gerçek maç yapan kızlara 'erkek fatma' lafını çok iyi yapıştırıyorduk :D hem seviyorduk hem dövüyorduk :D

Vallaha dediler mi bilemem hala görüştüklerim var :D Gerçi onlar erkek gibi kızdın derler miydi bilmiyorum yaa demesinler :haha:

valla bana çoooook dendi işin komik kısmı göbek adı denen zımbırtım fatma:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri