çocukluk fotoğrafları

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Yaş kemale erince raftan alınır ve bakılarak eski anılar tazelenir.

*Erkek çocukların genelde cıplak veya sunnet resimleri bulunur ve komik anların yaşanmasına sebep verir.

*Anılar anılar şimdi gözümde canlandılar isimle şarkıyla bakılması tavsiye olunur :p

Çok duygu yüklüdürler.

" Ulan nereden nereye be" denir genelde

Sadece Onlar'ı hatırlatır..

v201001111110190341868.mp4.jpg

Bu konuda şanslıyım sanırım , benim yeni doğduğum vakitler dayım fotoğrafçılığa merak salmış, e tabi yeni doğmuş bir bebek de varken hazırda çekmiş durmuş fotoğraflarımı (:
Arkalarında da tarihleriyle beraber notlar yazmış, çok duygulandırır beni bu..

Ay bir tane buldum. Kendime pek benzetemiyorum. Evlatlık falan mıyım acaba? sklskls

geçenlerde çocukluk fotoğraflarını bulmuştum, bazı anları hatırlamak çok hoş oldu

Hala bakıp bakıp o günlere dönme isteği duyuyorum, şimdiki teknolojiye sahip olmasak ta gerçekten mutluyduk çünkü sahte yüzler yoktu insanlar içtendi.

anne tarafinin ilk torunu oldugum icin resmen her aile buyugumle ayri portre seklinde fotograflarim var. albumde ki siralanma sekli komik gorunuyo ama dadlu :d bugun yine baktim da, ya sizin de buyuklerinizin gencligi yesilcam artistlerine benzemiyor mu fotograflarda?

Herkesin çocukluğu güzel geçmiyor, boş methiyeye lüzum yok. Ben şanslı olanlardandım.

Sağol canım, sağol.

Geri