çocukluk aşkı

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Boyumuz kilomuz neredeyse aynı olduğu için herkes tarafından yakıştırılıyorduk zaten. Başka şehre taşınmadan önce yanıma geldi, ben sana çok güzel yemekler yapacaktım dedi.

Aradan 10 yıl geçti, aşçı olma yolunda ilerlediğini öğrendim. Ahh...

oyy aklıma geldi bak şimdi :) çocukluk başka bişeymiş ya en yakın arkadaşlarımdan biri şuan

Hiç olmadı çocukluk aşkı falan. Çocukken benden çok korkuyorlarmış. bdhsvsjsbs :D

Kapı komşumuz Gökhan :o biz onunla salça sürülmüş ekmeğimizi paylaşırdık.Hayat böyle müşterekti bizim için :D
20 sene sonra yeni halini gördüm,tövbe bismillah dedim.

Hala isimleri aklımdadır, çok tatlı duygulardı.. :)

En son aklıma gelmişti bir kaç yıl önce, aramıştım facede.Aynı isim soyisimli birine yazmıştım :D o sanarak.Meğer değilmiş yazdığım kişide bana inanmadı ya sen eski sevgilimsin biliyorum dedi.Al başına belayı :D

Bi daha çocukluk aşkımı falan aramadım:hih:

Evlendi mi merak etmiştim sadece:)

Gürcaan:dyg:

Ne güzel günlerdi yahu minnacıktık. (:

gamze diye bi komşu kızına aşıktım okula gidince unutuyodum ama onu ayrı okullardaydık. okulda melike vardı çünkü:) çocuk yüreğim genişmiş aynı anda iki kızı sevmişim:)

Latife'dir. İlkokul sıralarında tanışılmış ilk göz ağrısıdır. Öncesinde sürgün çocuğudur. Babası tekrar Ankara'ya tayin edildiği için Gazi İlköğretime yeni gelmiştir. Sınıftaki oğlan tayfası olarak ona ilk görüşte aşık oluruz. Artık pokemon kritikleri değil Latife kritikleri yapılır. Sonra unutulur.

Mahalle komşumuz Emre idi.
Kardeşimin yanına uğrar alırız haberlerini.p

Adı Ömer. Hiç unutmadım. Bendeki hafızaya maşallah. :D

İhsan bey efendi hiç görmedim dahasında

bisikletle az geçmezdik kapısının önünden sonra beni köpek ısırdı 2 hafta evden çıkamadım ahah

Bizde aşık olunca cocuklasiyoruz.

Geri