çocukluk aşkı

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük

*Aşkın en saf hali. Hiç unutulmaz. Genelde komşu kızı/oğlu veyahut öğretmen olurlar. Yıllar sonra karşılaşıldığında " ama o zamanlar çocuktuk yaf " diye geçiştirilmeye çalışılan durum

2 yaşındaydım yazlığın playboyunun peşinde dönerdim yahu :zuha:

Hep imrenerek dinlerim insanların çocukluk aşklarını. Hiç çocukluk aşkım olmadı.

Abimin arkadaşıydı :dyg: platonik Ömer aşkımm

Yeminlen hiç unutmuyorum adını. Seda huriye kaya idi. İlkokul 1. Sınıf askimdi. Tenefuse el ele tutuşarak cikiyoduk. Face ten aratirim hala. Lakin bulamadım :D

Adam evlendi ya ya.

Çocukken ben değil ama o çok severdi çocukluk aşkı bendim sonra 1 numaralı dostu oldum :D
Çocuktuk be diyorduk hep :D
Aynı yolda beraber yürüyünce aşıktık zannediyorduk :D

Hala görüşüyorum Efsun ile evlendi çocuğa karıştı hala da görüşüyorum:d

Çocukken aşkı memnuyduk ya xd
benim çocukluk aşkım Metecandı. Ben de onun kamkisi Hamza nın çocukluk aşkıydım. Hamzaların marketler zinciri vardı bana her gün kalpli silgi getirirdi ordan . Ben de içten içe Metecan a bakardım. Sonra yıllar geçti biz aynı lisenin bahçesinde çarpıştık tabi bi daha kim yüz verir Allahından bulsun insafsıs zaten çocukken çok tatlıydı şimdi adam kaç yaşında halan çilleri var, hah.

o duygu çok gariptir ne yapacagını bilmeden sadece izlemek :) bi anlamda platonik :)

Çocukluk aşkım olmadı hiç, ilk kez üniversitede aşık oldum...

“küçük çocuğun aşkı büyüktür”

ah ah ne güzel günlerdi o günler :)) yazdan yaza görüyordum barisi ..simdi hic yok mümkün degil bulamam :( insan soyadini bilirdi..bakardim nasil birsey olmus diye .. :D

benden 7 yaş büyük birine aşık olmuştum zamanında. 7 yıl sonra onunla yaşıt olacağımı düşünürdüm :D

6. sınıfta korodaydık çocukluk aşkımla hiç unutmam lan. haticeydi adı, adım ve soyadımdan onun adı çıkıyodu kaderim olduğunu falan düşünüyodum. xd

Birlikte yakalambaç oynardık hep beni yakalardı :p
Arada otobüste karşılaşıyorum ama o kadar yani insan bir heyecanlanmıyor değil :cici:

Komşumuzun yeğeni vardı ramazan diye:icon_wink:

Arada misafirliğe gelirlerdi,her geldiğinde de toplanırdık bütün mahalle çocukları yakantop oynanırdı mutlaka:) genelde aynı takım olurduk iyi anlaşırdık heyy gidi günler.Şimdi görsem tanımam:hih:

Adı Temel'di. :)))) Koca burunlu, koca gözlü, tipsizin tekiydi ama çok komikti. :) Şimdi nerdedir, ne haldedir bilmiyorum.. Merak da etmiyorum.:)

Geri