çocukluk aşkı

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
ilkokul arkadaşım emre. hep beraber bahçede oyun oynarken düştüğümde koşarak gelip kanayan dizime pansuman yapmıştı. bi kere de o zamanların efsane çikolatası rodeo'dan almıştı bana. ben de ona aşık olmaya karar vermiştim.

Hislerimizin en saf ve masum olduğu anlardı :) ilkokulda Ünal diye bir çocuk için içimde beslediğim bir platonik aşk olmuştu.

Ilkokul aşkım yıllar yıllar sonra benimle iletişim kurmuştu. Mutlu olmuştum fakat o heyecanı hiç hissetmedim. Çocukluk fotoğrafı varsa birkaç tanesini rica edince bana çocukluk fotoğraflarından oluşan bir arşiv göndermişti. :) Bense heyecanımın sadece o ana ait olduğunu farkettim.. Şu anda bile halâ kıyıp da silemiyorum fotoğrafları telefonumdan. :)

Hiç unutmam adı tuğçeydi ilk aşk ilk heyecan o yıllara geri dönebilsem keşke şimdi evlendi çoluk çocuğa karıştı sürekli denk geliyoruz bir kaç sokak var aramızda

Aynı zamanda mektup arkadaşı olmuştu benim için. Hala görüşür ve saklarız mektuplarımızı.

Herkes ne güzel ilkokul arkadaşına vs. aşıkmış. Ben ise karşı komşumuz Osman abiye aşıktım. Mahallede biz ip atlarken o da kafamıza top atardı ama bana atarken hep yumuşak atardı. Bence o da bana boş değildi. <333 Napıyor acaba? Aklıma geldi , biraz stalk yapayım.

İlkokulda sınıfın en çalışkanıydı gözümde çok büyütürdüm ve bir gün ikimiz kütüphane nöbetçisi seçilmiştik vay be güzeldi

Çocukluk arkadaşım sonrası aşkım, çocuklarımın babası olur
Sokakta, okulda ebe sobe oynardık hep, bir gün ben onun misket oyununu bozmuştum o da ayakkabımı bi inşaata atmıştı çok ağlamıştım..İlk ağlatışı öyle başlamıştı..Nereden nereye (:

İlk okul 2 sınıfta bi kızı öpmüştüm lan ne cesaret. Resim atölyesinin malzeme konulan bölümüne gidip kapıyı kitliyorduk ahahaass

Ya yakalansam ne olacaktı allam ya çocukluk.

Geri