Çocukluk arkadaşlarınızdan kaçı kaldı?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çocukluk arkadaşlarınızdan kaçıyla görüşüyor kaçıyla hala samimisiniz?
Binlerce arkadaşım vardı şimdi 0 kafam almıyor artık eskisi gibi..

Zaman yontuyor insanı..!
Eskisi gibi dost canlısı olamıyorsun.
Yaşanmışlıklar, tecrübeler
ara , ara yediğin kazıklar
Bir bir uzaklaştırıyor insanı insandan
Sonra öyle bir hal alıyor ki
Kendine bile yetemez olduğunu farkediyorsun …..

yabaninin de dediği gibi kafam artık kimseyi kaldırmıyor…/

Sosyal medya kullansaydım belki çoğu ile bağlantı kurabilirdim ancak hepimiz farklı yerlerde yaşıyoruz. Üniversite arkadaşlarım ile iletişimim ise sürüyor.

İletişimimiz sürüyor bir çoğu ile zaman, kentler araya girdi tabii ki ister istemez.

Ama hala en yakın arkadaşım anaokulu arkadaşım, ilkokul arkadaşım, yurtta oda arkadaşım, universitede ev arkadaşım, staj arkadaşım, yarışma partnerim, nikah şahidim sıfatlarının tamamını taşıyan kişi.

Ha öz kardeşim ha o.

Cocukluk arkadasim hala en yakin arkadasim 17 yıl önce kavga ederek baslamistik sjxjfjd
Nefret ediyoduuum , bütün yakın arkadaslarimdan zamaninda nefret etmisligim vardir, ben niye böyleyim:D

Hiçbiri kalmadı. Merak da etmiyorum.

Görüşüyoruz bir kaçı ile. Mahalleden arkadaşım ile de görüşüyoruz, ortaokuldan arkadaşlarım ile de, liseden arkadaşım var hiç kopmadık onunla, üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşımı 6 Şubatta kaybettim ama ailesi ile hala irtibattayım. Yine üniversiteden, yurttan oda arkadaşlarım ile görüşüyoruz. Yurt dışına yerleşenler oldu. Daldan dala atlayıp kötü tecrübe edinenler de oldu, iyi haberlerini aldıklarımda. Velhasılkelam bilgiye bu kadar çabuk ulaşılan bir çağda bulup, görüşememek zor olan zaten. Vefa olsun yeter.

Geri