Çocukluğunuzda kendinizden yaşça büyük birisine aşık oldunuz mu?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Aşk? Aşık olmak ne ara bu kadar basitleşti?

kimin bacakları güzelse anında aşık olurdum

Ben hiç açılamadım sen naptın :D

Valla ben acilmistim ama kendisi alman oldugu icin beni hic anlayamadi asdhdjasd :D Ablamla beraber tekrar avrupaya döndüler Sonuc; Platonik bir ergen olan Kaanin basindan gecen hayal kirikligi ;p​

Valla ben acilmistim ama kendisi alman oldugu icin beni hic anlayamadi asdhdjasd :D Ablamla beraber tekrar avrupaya döndüler Sonuc; Platonik bir ergen olan Kaanin basindan gecen hayal kirikligi ;p​

Bende sürekli basket maçı izlemeye giderdim abim kovardı :D
Aynı ergen halleri :p

Seninkiside Trajikomik bi olaymis ;p Simdi o günleri animsayip tebessüm ediyoruz ya yeter bile b : )

Olmuştum. Öğle arasında okulda kalıyor diye bende okulda kalmaya başlamıştım. Meğerse sevgilisi için kalıyormuş. Görünce "bu aşk burada biter" diye kendi kendime atarlanıp, okuldan kaçmıştım.

Ben ilkokula ilk aşkım mahallenin yakışıklısı (tabi bana göre) liseye gidiyordu
Hayran hayran izlerdim o da küçük kardeşi gibi sevgi dolu bakardı bana
Tabi o bakışlar nasıl da mutlu ederdi beni

Öğretmenimee, öğretmenlerime karşı her zaman ilgili oldum .d

Hic akranim ya da bir iki yas buyuk birisi olmadi hep kocaman yasca cok buyuk adamlara ilgi duydum.
Max 18 yas fark araligi ile minimum 9 yas araligi arasinda seyredip duran bir skala var.

sırasıyla alişan, ragga oktay, tolga abi ve serdar ortaç'a. alişan aynalı tahir'in bizim evin orada çekiliyor olmasından dolayı kendisine kontenjan buldu yoğusa ben kumral seviyorum.

Olduğumu sanıyordum, hayranlık işte ki hala görüşür uzun uzun muhabbetler ederiz. Çocukluğumdaki hallerim gelince aklıma gülesim de gelir hep.

Geri