Çocukluğunu Özlemek

Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Çocukken büyüme heveslisi olup, büyüdükten sonra da '-ah keşke çocuk kalsa idim' dedirten geçmiş zamanlara olan özlemdir.
Yalan dünyanın içinde fazla gerçek kalan insanların dilinde dolanan sözdür.

Karşılıksız sevilen arkadaşları, geceleri saklambaç oynamayı, pazar sabahı erken kalkıp evdekileri uyandırmayı, anneler gününde resim çizip anneye vermeyi, camdan dışarı bakıp hayaller kurmayı, salıncakta sallanmayı ve bir şeye üzülüp ağladıktan hemen sonra bir çikolataya tav olup gülümsemeyi özlemektir.

Çocukluktan çok çocukluktaki masumiyeti özlemektir.
Zira,görüp göreceğimiz bütün masumluk kendimizde yada karşımızdaki çocukluktakidir.

Yaş ilerledikçe çocukluğa duyulan özlem artıyor.Hayat şartları yaşadıklarımız çocuk kalmanın değerini zamanla öğretiyor :o
Dolu dolu bir çocukluk yaşadım çok güzeldi her güzelliğin sonu varmış.Büyüyünce anladım :cici:

Çocukluğum güzel geçti ama cidden geçmişe dönmeyi hiç istemem.. ileriye gidelim görelim..

butun aileyi kaybedince dusunulen tek sey bu oluyo

• Beğen
Tepkiler: ne
Güzel zamanlar olsa da geçmişe dönük düşünmek insanı yorar ve geleceğe odaklanmak gerekiyor.

Hem çocukluğumu hem de çocuk olmayı özlüyorum. Her anının masum olduğu yıllar neden özlenmesinki. Bende şu da var. Ben uzun bir süre çocuk göremeyince çocuklarıda özlüyorum. Yeğenimi bir kaç saat göremeyince özleyişim gibi. İşyerimde de 'yazın okullar tatil çocuklarınızla gelin arada' dediğim zamanlarda olmuştur oluyor.p

Çocukken her şey çok güzeldi, çok masumdu.

• Üzgün
Tepkiler: Sim
Geri