Çocukluğunda Aklından Hiç Çıkmayan Ne?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Çocukluğunda Aklından Hiç Çıkmayan Ne?

Tuvalette kendimi kilitlemem.

Dondurmanın bademciğim yüzünden yasak olması ve gizli gizli yemem.

Veterinerle röportaj yapmam. :D
Düşünce yıkılıyorum nasıl yapmışım diye..

Akraba bağı
Evlendiklerinde insanlar cok değişiyor. Çocukluğumda daha bağlıydı özledim o günleri.

2 tane çarşaflı kadın ( Kadın değillermiş) keleşlerle taradılar dükkanı ve önündekileri gözümün önünde. Ben ekmek almaya gidiyordum şafağın köründe.

Ölür ne de olsa diye pazardan civciv aldırmıştım anneme ölmedi tavuk oldu. Evde tavuk beslemiştim. :gamer:

Ölür ne de olsa diye pazardan civciv aldırmıştım anneme ölmedi tavuk oldu. Evde tavuk beslemiştim. :gamer:

Okuduğumdan beri sırıtıyorum hatun. Ben de yaptım bunu 2 taneydi üstelik. Artık iyice büyüyüp kendilerini balkondan aşağı atmaya başlayınca annem köye göndermişti çok üzülmüştüm:/

Ve en son kesip yemiştik. Evladımı yemiş gibi hissettim, acısı hâlâ kalpimde.

Okuduğumdan beri sırıtıyorum hatun. Ben de yaptım bunu 2 taneydi üstelik. Artık iyice büyüyüp kendilerini balkondan aşağı atmaya başlayınca annem köye göndermişti çok üzülmüştüm:/

Ve en son kesip yemiştik. Evladımı yemiş gibi hissettim, acısı hâlâ kalpimde.

İmzamı son cümlenize atfediyorum o halde. =p

Biz de çatısı olup başka tavukları olan komşumuza vermiştik.

Yaş, taş çatlasın 3.. Çikolata yasak ve elimde paketini zar zor açıp çıkardığım Halley, bir ısırık bile alamadan objektiflere yakalanmak mutsuz son oldu.. Yiyemedim ya onu, ona yanarım..

Çok anı var aklıma kazınmış.
Acıların çocuğu bildiğin.

Görüntü olarak hatırlamasam da ne hissettiğimi hatırladığım zamanlar var. Halamın gidişi, duvarda basketbol topu sektirirken kafama geçirmelerim, düştüğüm merdivenler, sakarlıklarım, haylazlıklarım... :d
Eğlenceli bi çocuktum :p

çok acayip hareketli bir çocukmuşum aynı zamanda da yaramaz. Misafirliğe gittiğimiz zamanlarda ne bulursam karıştırır insanların odalarını rujla boyarmışım bulduğum zaman.. Bunu engellemek için babamın dayısıgilde odaların bir kaçının kapısına ben gelmeden aslan oyuncak aslan koyarlarmış ondan korktuğum içinde girip herhangi bir şeyi karıştıramazmışım. Bir gün o oyuncak aslanı denemek için yanına yaklaştığımda oyuncağın kıpırdayıp bana doğru geldiğini gördüğümü ve korkarak ağladığımı hala hatırlıyorum :D

Ne zaman misafir gelse salonun ortasına geçip şiir okurdum şghlj
of ya

Teyzem çükümü fermuara sıkıştırmıştı. Benim psikolojim o gün bozuldu. Kimse çocukluğuma inmeye cesaret edemedi.

Sunnetimi de unutmam zorla kestiler ya akkdjksym

Geri