Çocuklu Misafir

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
4b0e6t.jpg

Gelir gelmez ilk işleri bilgisayar nerede sonra abla bana oyun açsana demeleri birde bozmasınlar diye başlarında beklemek yok mu yaaaaaaaa .:s:
Ha birde sürekli gezinen tipler var hele küçük çocuklarda varsa ortalıktaki bütün süs eşyaları toparlanmalı yoksa kırılmış bir şekilde bir koltuğun arkasından çıkması an meselesidir.:T:

çocuktan ziyade çocuğuyla ilgilenmeyenlere sinir oluyorum galiba :T:

Kesinlike annelerde suç valla biz biryere gidince annemin bir bakışı bizim oturduğumuz yere mıhlardı biliyoruz bunun eve dönüşüde var :T:

Vermem bilgisayarımı :T: Genellikle öyle çocuklu misafir geldiğinde,misafirleri kardeşimle beraber pc ve laptopta karşılarız.

Deprem olacakmış birazdan ev de yanabilir

küçüklüğümden sakladığım oyuncakları mahveden yaşam formları

ben belli bi süre sonra içinden korkunçlu kadın çıkan oyun açıyodum hep.

Tenhalarda fırçalıyorum bazılarını, sinir oluyorum orayı burayı karıştırıyorlar

Bilgisayar falan isteyen çocukları dövmekle tehdit ediyorum sıkıntı kalmıyo
edit. Kafanı duvara vururum falan bile dedim birine çok arsızdı. Annesine gitti söyledi. Aa latife teyze hiç olur mu öyle der miyim falan yaptım. Çocuk benden kaçar hep shdjfk

Gelecekleri haberi alındığı an da pc toplanır,bilimum süs eşyaları yüksek yerlere konulur.
Hele bir de yaramaz yeğenlerim geldiyse tamam,evin altı üstü birbirine girer.Dokunulmayan yer kalmaz,meraklılar yeni nesil.Öğrenme istekleri çok fazla.

Gittiklerinde evde siki bi temizlik yapilir. Banyoda dahi cekirdek bulmak mumkundur efendim.

suç çocukta değil elbet.
suç; mobilyaları kalemle çizen çocuğa "resim mi yaptın sen bitanem? afferim benim yavruma" diyen ebeveynlerde!

Ben pc mi veririm oynasin ortaligida dagitsin hic problem degil. Lakin eline yiyecek seyler alip döke döke yerse ve o yagli elleriyle saga sola dokunursa misafir cocugu filan demem cekerim kulagini.

Oturmasını bilmeyen şımarık, karıştıran, döken kıran, ağlayan zırlayan bide eşşek kadar olanlar hariç, minnak bebek gelsin başımın üstünde yeri var :T:

Geri