Çocukları hırpalayarak sevmek

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Çocukları sevgi + şiddet karışımı sevme şekli. Çocuk neye uğradığına şaşırabiliyor. Fazlası cidden "oha" dedirtiyor. Ben de pek nazik sevdiğimi söyleyemem kedi ve bebek özellikle de tombulsa böyle ağzını yüzünü mıncırıp sevesi geliyor insanın. Lakin yengemi tombul bir çocuk görünce durduramıyoruz. :liv:

Genelde 2 yaşında olan bebekler ve çocukları sevme şeklimdir. Tombiş yanakları var ise ısırmasam içimde ukde kalır :)

Yapmayi da yanimda bi cocuga yapilmasini da hic sevmem.
Pedagoglar da bu davranisin yanlisligini anlatiyor cogu yerde. "Cocuk hirpalanip sevildikce bunu normal gorebilir, ilerleyen zamanlarda tacize istismara acik hale gelir ama sevildigini sanip sesini cikarmaz duruma." deniyor.

Belli bi yastan sonra operken bile izin alinmali. Cogu anne babaya agir gelen seyler bunlar ama dikkat etmek lazim.

Kuzenlerimin var. Uğrayıp seviyorum yada bizde yakalarsam. Minik bir kaç buse sadece. Kiz kardeşim çok vahşi seviyor ve bu yüzden ona karşı koyuyorlar iro öpsün derler.:d

Yeğenim Yusuf çok etli butlu ister istemez hırpalayarak seviyorum.Miss gibi bacakları kolları ve yanakları var.
Tabii canlarını yakmamak gerekiyor : )

Geri